Přejít na obsah

Ake mate skusenosti?


lj1

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...

1,6 je od voľnobehu hodne lenivšia ako 1,9 kruťak chybí , ale 77kw vo fabii ide pekne , v supe som nešiel len v Octe a Fabii a dalo sa to , rozhodne to nie je na závodenie ... Akurát mám trošku obavy o kvalitu tohoto agregátu , treba zistiť od majiteľov či to nie je nejak extra poruchové

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No co ja jsem slysel, neni to dobrej motor ani v Octavce v porovnani s puvodni 1.9. Tusim, ze chybi hlavne Nm. V Supu bych se toho bal. Zase na druhou stranu - pokud nekdo vubec do Supa uvazuje s motorem vyrazne pod 100kW, asi to zadnej zavodnik stejne nebude...

Co jsem ja slysel, moc dobrej motor to neni a je vhodnej tak na Rapida...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

dynamika rovnaká ako moja Octavia 1,4 59kw , spotreba na dlhé trasy super ... ak jazdíš roviny a dialnice tak si zvykneš , ak jazdíš kopce tak to nekupuj lebo ťa omrzia autá ktoré sa ti budú lepiť na chrbát a čakať že máš Superba tak "pôjdeš" ...jazdí to dobre , celkom tichý chod ...

post-51372-0-25094600-1395469482_thumb.j

Editováno: , autor: suri.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dakujem za info..

doteraz som sa vozil na chipnutej 1,2HTP, mam na nej pomaly 300 000km a bolo to v pohode.. jazdim denne asi 120km do prace a naspat a 2-3 krat do tyzdna dialnicu co mam asi 240km denne, tiez vsak po rovine.. tejto fazy sa neobavam, ale mame male dieta (3 mesiace) a pri rodinnych vyletoch s nalozenym autom sa trosku bojim, ze to bude slabsie..

Okrem toho, ako su na tom so spolahlivostou tieto motory? Rocny najazd mam asi 60 000km, ak kupim jazdenku so 150tis a za 5 rokov to bude mat 450tis, znesie takyto najazd lepsie 1,6 ci 2,0TDI? myslim zivotnost, poruchovost a podobne..

Editováno: , autor: cretino
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Mám 1.9Tdi 77Kw v Superbu a v 1.6Tdi jsem jel taky , něřekl bych, že je to lenoch. 1.6Tdi možná táhne malinko hůř od spodu, ale možná se mi to jen zdá. Každopádně to auto nejede špatně... Závodník to není, ale plně dostačující a vyhovující, navíc s velice příjemnou spotřebou.... Mimochodem nevím, proč v motorech Superb II na fóru nabídku 1.9Tdi postrádám ???

:kol-32:

Editováno: , autor: seler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 roky později...

Zdravím , tak se podělím o zkušenost z letošní dovolené. Měl jsem trochu strach když jsem naložil plný kufr a naskládali jsme se čtyři dospělí a dětská sedačka , ale v pohodě o místu netřeba psát toho je dostatek.

Ale k motoru, vůbec to nejelo špatně a spotřeba se ustálila na 4,9l dle PC.Vůbec mu nevadilo že je tak naložený . Samozřejmě je to tom trochu předvídat a včas řadit, ale to není špatně a člověk víc dává pozor a na komfortu cestování jen malinká skvrnka. Jinak pohodové svezení a spokojená dovolená.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...