Přejít na obsah

Spínač světel


tomson1

Doporučené příspěvky

O zaměnitelnosti spínače auto a tunel je snad vše řečeno o příspěvek vejš.

Ohledně zprovoznění automatických světel, je třeba vyměnit přepínač za 4-polohový, dotáhnout jeden vodič k BSG a nakódovat.

 

Diky za odpoved! Mohl bych se jeste zeptat, co je potreba si pripravit pro natazeni vodice k BSG? Je treba koupit novy konektor ke 4-polohovemu spinaci s kontaktem navic. Nebo je konektor stejny jako u 3-polohoveho spinace, pouze ma jeden kontakt nevyuzity? A co konektor na strane BGS? Zjednodusene... Staci mi na to jen kus dratu (popripade pajecka) nebo je treba kupovat nejake nacvakavaci kontakty ci cele konektory?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Toho jsem si vědom, ale varianta bez funkce auto se strašně špatné shání a když je k dispozici tak je cena přepálená. Mám nějaké známé na vrakovišti a těch s funkcí auto nebo s tunel light tam mají hafo a dali by mi to za pakatel. Jen mě zajímá jestli to pak můžu napojit do svého auta ikdyž nemám dešťový senzor a tudíž ani tunel light a funkci auto. 

 

Také by mi toto zajímalo, chtěl bych dokodovat fci CH a LH tak si myslím, že bych k tomu potřeboval tento vypínač...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Dobrý den, mám před fl mr2005 a asi jako vĕtšina mám ošoupaný spínač svĕtel. Proto uvažuju o jeho výmĕnĕ za spínač z fl http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia-ii/elektrosoucasti/spinace/14627-spinac-vicenasobny-pro-parkovaci-tlumena-a-mlhova-svetla-koncove-mlhove-svetlo-a-coming-home-octavia-ii-facelift-2009-2013.html Jen bych potřeboval poradit zda-li je tato výmĕna možná. Místo funkce AUTO mám na spínači tunel. Omlouvám se jestli už se to tu nĕkde řešilo, ale nikde jsem to nenašel. Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Maly dotaz panove :) mam v oII predface spinac svetel AUTO ale jelikoz nemam destovy a svetelny senzor na celnim skle koupil jsem si v cině takovy svetelny senzor ktery se pripoji jako vsuvka mezi ovladac svetel a kabelaz. Vcera jsem to zkusil funguje to az po nakodovani destoveho/svetelneho senzoru to by bylo v poradku ale vyskakuje mi v pameti zavad chyba . Asi je to normalni ze? Nebo musim i stom jakoby neoriginalnim svetelnym senzorem natahnout ten vodic do centralni elektriky? Popripade na jake piny se to pripojuje poradite?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Zdravím chlapi

 

Měl bych dotaz. Koupil jsme přítelkyni na její O2 FL přepínač světel s pozicí AUTO. Nikde jsem se tady nedočetl, zda u Facelift verze se musí také natahovat extra kabel nebo to již nutné není. Mohl bych poprosit ty znalejší z Vás o odpověď? :) 

 

Děkuju. 

Ondřej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vyndej stávající spínač, odpoj ho a podívej se na konektor, kterej k němu vede, je to otázka minuty. Buď bude mít všech 10 pinů, nebo tam jeden bude chybět a ke konektoru povede o drát míň (konkrétně se jedná o pin č. 2)...

Editováno: , autor: Sharky487
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Ahoj všem znalým Škody Octavia 2 po faceliftu 1,9 diesel r.výr.2011 ve výbavě Eleganc.

Prosím o pomoc. Zakoupil jsem přítelkyni tento jetý vůz ve verzi combi, ale zjistil jsem drobnou mouchu právě na spínači světel. Automobil prostě svítí v nastavení AUTO jak má. Když s ním ale jakkoli otáčím nebo ho vytahuji nahoru (zapínání předních a zadních mlhovek), tak žádná světla nereagují a to ani zadní a přední mlhovky (nerozsvítí se). Když ale dáte klasicky blinkr, tak se mlhovka na straně směru odbočení vždy klasicky rozsvítí ?! Škodovky neznám, ani jejich ovládání světel a tak se ptám Vás znalých, dělám něco špatně a nebo je něco rozbité? Ovladač jsem i dle návodu v tomto vláknu demontoval, konektor je na něm normálně zapojen a nevypadá, že by měl být jakkoli poškozen. Při snaze ručně zapnout přední a zadní mlhovky se nerozsvítí ani symboly na přístrojovce, tak opravdu nevím co je špatně? Dokonce jsem konektor z ovladače při nastartovaném autě vycvaknul a světla vozu svítí dál? Umíte mi někdo poradit co dělám špatně a nebo jak postupovat?

Editováno: , autor: Tomo29
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...