Přejít na obsah

Prasknutí při otočení volantem


john_2012

Doporučené příspěvky

Mám Oct. II.

Objevil se mi velice nepříjemný zvuk při otočení volantem vpravo při pomalé jízdě nebo na místě.

Vlezl jsem pod auto, zvuk vychází z části řízení mezi dvěmi motorky serva. Nezáleží jestli je motor/posilovač zapnutý nebo ne. Dělá to i při vypnutém motoru a pootočení volantu.

Co s tím? Jak to opravit?

Díky za radu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 6 měsíců později...

zdravim,

ked otacam s volantom nadoraz alebo skoro nadoraz doprava alebo dolava,tak pocujem taky pukavy a praskavy zvuk,ked sa pohnem s autom dopredu alebo dozadu.

myslim,ze to nikdy nebolo predtym pocut ako som zacal parkovat v podzemnych garazach,kde mame kazdy svoje vyznacene parkovacie miesto s cislom bytu.

musim nadoraz vytacat s volantom,lebo z jednej strany mam auto a z druhej je stlp,kde mi zasahuje 25cm do parkovacieho miesta.

stretli ste sa uz s niecim podobnym alebo nemate podobny problem?

Prikladam foto park.miesta v prilohe.

post-71366-0-43224500-1361102690_thumb.j

Editováno: , autor: fzj
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prave som s tym autom jazdil a nerobilo mi to dnes,ale vacsinou ano.

a cena takeho dacoho?

je to moc zle,ked je daco take?moze to byt puknute lozisko? nieco si teraz spominam,ze som raz zbehol do jednej jamy-taka trosku hlbsia-ale auto mi netaha do strany a ziadne otrasy na volante a uz mam odvtedy prejdene 7500km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdybys trohu hledal a nezakládal nové téma a ještě v nesprávné sekci...mohl jsi pokračovat třeba zde:
http://forum.skodaho...oceni-volantom/
http://forum.skodaho...oceni-volantem/

V jiném příspěvku zde na foru píšeš, že Octavia je z 04/2012, tak nad čím přemýšlíš? Šup s ní na reklamaci do servisu. Tady ti to na dálku stejně nikdo přesně nenajde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pawouk - vdaka za linky. Co som si pozrel prvy link od teba,tak az tak take silne tukanie nemam a nerobi mi to vtedy,ked stojim a zaroven tocim s volantom,ale robi to vtedy,ked sa pohnem dopredu,alebo dozadu pootocenim volantu na tych 80% a viac.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to by si sa cudoval-uz len niektore veci co som si zhanal - nic z toho nemali a ani neboli ochotny sa mi ozvat,ze to nemaju :kol-29: a ceny su omnoho vyssie ako v SR,ci v CR. nemam s nimi dobre skusenosti - ani sa nevyznaju,ze presne co to bude. (a pri tom na dielce maju ten isty program ako vsade inde),len mi este povedal to,ze co sa da zohnat v CR,alebo v SR,tak tu v IRL to nemusi byt. Tak s tym mi povedal vsetko.

Ja,ked to necham v skoda servise v SR,nech sa na to pozru,tak urcite to sem napisem,ze aky bol vysledok. Ale az v maji to bude pre mna aktualne,tak snad sa to dovtedy neposerka. Ved uz mam s tym problemom prejdenych 7500km a ziadna zmena k dobremu alebo zlemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na margo toho Irska s autoservismi,tak ziadna poriadna firma na tuningovanie motorov,alebo exterierovych casti a co sa tyka znackovych servisov-zistia vadu,ktora ani nie je problemom :) (Aspon,ze su tu servisy s Poliakmi,alebo Rusakmi).(Mozno v Anglicku je to o niecom inom,tam sa to vcelku da). Ved i pred 40-timi rokmi rozdavali vodicaky,tak ze sa len ziadost vypisala na to,co chcel clovek a mal to. Co chce clovek od farmarov :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 7 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...