Přejít na obsah

jartoo

Doporučené příspěvky

zdravim, mel by nekdo nejakej napad co by to mohlo delat. po nastartovani si ovtavice jen v krátkosti zvedne sama otáčky a hned se zase vse vrati do normalu. teda az na to ze chybi výkon. uz u tak cellkem slabeho motoru je to znat. netahne, a rozjet na dalnici na 130 to chce trpelivost. na vw foru psali neco o ventilu cerpadla, stop ventilu nebo i cidlo teploty. priklonili by jste se k necemu? pripadne odkaz na danej dil lro predstavu o cene) zaroven bych se zeptal jestli je nejaka sikovna dobra duse v okoli pribrami, plzne ktera by mohla pichnout na chvilku vag, co vlastne auto na sebe spatnyho praskne. predem diky za odpoved. jarda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

No mam rovnakí problém , naštartujem otlačky sa zdvihnu na cca 1100 a po chvilke padnu na normal , akosi mi blbne turbo asik mi odchadza tak myslim že povymene to prestane diagnostiku mam a ta nehlasi žiadnu vadu , nad teplotnym čidlom som aj ja rozmyslal a este idem vymenit všetky tlakove a podtlakove hadicky a uvidime

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

BoBo Ono se tudá všechno na foru najít. Nikdo tě nikam nebude vodit za ručičku STIB mu to řekl správně. Pokud mu to nebude stačit musí hledat vše tu je již mnohokrát napsáno a prodiskutováno.

VAG/01motor pak měřené hodnoty vybereš skupiny 3,10,11 a dole dáš logování no a jak píše STIB 3 nebo 4 otáčky 1200 až 4500 potom použiješ Google a najdeš si jednoduchý prográmek dp-logview (nebo stáhneš z dieselpower) no a v tomto programu vyhodnotíš grafy požadované a aktuální hodnoty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...