Přejít na obsah

Pazvuky ze zadu vozu


MILAN6

Doporučené příspěvky

Pridam svou trosku do mlyna. Mam octavia combi 2007. Pri jizde pres nerovnosti se z kufru ozyvaji zvuky, jako be neco drncelo. Vse jsem vyklidil a nic. Dorazy na tlumicich jsem vymenil a stale se ozyvaji. Po blizsim zkoumani jsem zjistil, ze jdou zvuky jako by od praveho zadniho nlatniku?, nebo z kapsy po strane, kde je lekarnicka apod.... Nema nekdo zkusenost...?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 2 týdny později...

Cawte...no mne to robi takisto a uz je to nenormalne na nervy. Rano nastartujem auto chvilku vpohode akonahle uz sa interier nahreje zacne mi to zozadu drncat, praskat a ja neviem co este a hlavne ked prechadzam cez nerovnosti. Aby nebolo toho malo tak mi to zacalo robit aj zpredu od palubovky, ale zistil som uz co to je vpredu to si uz opravim, nasiel som to tu na fore myslim, len toto vzadu nemam sajnu skusal som uz aj davat dolu tie bocnice zadnych sedadiel ci to nahodou nieje to ze ten molitan ci co to je co je spodnou resp. vnutornou castou tych bocnic, ci nahodou nevrzgaju alebo nesuchaju o karoseriu ale mal som ich uplkne vybrate a toto to nieje lebo stale to robi. Uz to je na nervy. Dakujem velmi pekne za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...