Přejít na obsah

Kessy


Pawouk

Doporučené příspěvky

  • o 4 měsíce později...

Kluci mě určitě opraví/doplní, ale jiný klíček, startovací tlačítko pod volant, řídící jednotka, anténa vnitřní, anténa vnější, tlačítko kufru, jiný kliky, elektrické blokování volantu.

Jednotka je myslím před spolujezdcem v palubce, kliky, tlačítko na start, tlačítko na kufr, celý propojit s přístrojovkou to bude odstrojit vetší část auta, takže bych řekl, že příplatek od škodovky 10.000,- bude o poznání menší než cena za dodělání. Někde se to snad řešilo u octavií.

Jinak DP je zde.

Editováno: , autor: waikiki
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Jo kessy je pecka jen Ti nesmí někdo odejít z auta s klíčem při zapnutém motoru a Ty to zjistíš o x kilometrů dál.

 

 

A co se pak stane? Musis se vratit asi,protoze bez klicku nemuzes zamknout a kdyz ho chcipnes(to doufam jde) tak uz nenastastartujes.A jak se to chova,kdyz jsou nablizku oba klice?

Editováno: , autor: PetrKV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Tak tak já jsem s Kessy taky spokojen na max je to super věc :-)jediné co mě mrzí tak je že musím vytáhnout klíč když chci aby se sklop. zrcátka nevím proč to nejde že bych přidržel palec u zamčení na klice okan se dotáhnou když tam nechám prst déle ale zrcátka nic :-( ale jinak můžu doporučit :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Jasně, otázka je, jestli jde pak odemknout... Ale co to zkusit mechanicky? Odendej záslepku zámku na dveřích u řidiče, vsuň klíček s zamkni. Pak to můžeš ještě zamknout tak, že stáhneš okno u řidiče, zamkneš vnitřním zamykáním prostrčenou rukou oknem a ťukneš do zavírání okna, které vyjede nahoru. Ale odemknout to půjde podle mě jen opět zámkem u řidiče. Raději bych si při pokusu nechal otevřené okno a zkusil to nejdříve odemknout. Ale už na O1 to dálkou odemknout nešlo, pokud byl klíč ve spínačce.

 

Fuj to jsem se zapotil....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze v BSG (09) je potreba zaskrtnout Byte 4,  bit 2 (Remote Control with "Terminal 15 ON" inactive) a pak muzete pouzivat tlacitka na DO ikdyz je nastartovany motor. Hodi se kdyz ma clovek kessy a auto muze byt nastartovane a zamkle zvenku.

Bohuzel klika dveri nereaguje na odemykani/zamykani coz bych uvital vic nez dalkovy ovladac. Ale mozna to taky nekde pujde aktivovat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak dnesni problém s kessy, prijdu k autu klicek v kapse, chytnu za kliku dveri a auto se otevre, sednu nastartuji a jedu. chcipnu to volant se zamkne když otevřu dveře, vypne se radio, vystupuji, zaviram dveře, ty se zabouchnou a bez jakéhokoliv dotyku dveri se auto zacne zamykat a odemykat, dokud neodejdu dostatecne daleko.

 

Jakmile prichazim zpatky a chytam kliku uz nejde odemknout popotazenim za kliku, musim pouzit kliku. Sednu za volant, a auto ohlasi klicek nenalezen. Ja však slpanu na brzdu zmacknu start cudlik a auto naskoci a v pohode jedeme dal. Takto se to opakuje od zacatku znova pokud auto třeba dve hodiny na me ceka zamcene. Pokud bych to zopakoval hned znova tak se problém opakuje a nemuzu se přes kliku dostat do auta.

 

Diagnostika nehlasi zadnou chybu. Auto mam ale brutalne zasrane od soli, kliky jsem však pro jistotu ocistil.

 

Pokud lezu do auta přes stranu spolujezdce tam je vsecko uplne ok.

 

Poradte :) dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...