Přejít na obsah

Vnitřní světlo svítí pořád


berki1

Doporučené příspěvky

Ahoj všem.

Prosím o radu. Když mám vnitřní světlo zapnuté na otevření dveří, tak i po zamčení dálkáčem mi pořád svítí. Vypnout jde jen vypínačem.

Prosím o radu kde je chybka a jestli jde nastavit časový interval vypnutí světla přes VAGO a pokud možno jak nebo po jaké době od zamknutí se má světlo vypnout.

Děkuji všem za pomoc a radu. :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se zase rozsvicí za jízdy, třeba když vlítnu do díry, navíc když zhasíná (pozvolna) tak z palubky jde takovej divnej zvuk, jako když někdo drnkne na strunu ( je to o nervy když to udělá 20x za jízdu). Nevíte někdo kde je to relátko (nebo co to je) které ztlumuje pozvolna inter. osvětlení. Tam asi bude problém i u kolegy. Světlo také musím mít vypnuté ručně.

Navíc vše ostatní funguje, když otevřu dveře, tak červená světýlka ve dveřích normálně svítí a i signál rozsvícených světel funguje. Dveřní mikro. spínač jsem už repasoval.

Díky moc za radu.

Jsem na emailu: jenda.malek@seznam.cz nebo icq 310298833 dík

Editováno: , autor: Ustecak21
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

po zamknutí musí zhasnout hned. Jen po odevření dveří mu to chvilku trvá-pokud nemáš klíček ve spínačce v poloze 1 (svítící kontrolky nebo jízda).

Rozebrat a podivat se na to přepínání. Kolegovi se to u mojí úplně rozkočilo a vod tý doby to pořádně nedrží polohy a taky to někdy svítí furt bo se to tam nějak propojuje.

Rozrberu, složím a je klid do tý doby, než to někdo začne ladit a testovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky všem za pomoc. Už jsem to vyřešil. Chybka byla ve špatném kódu v komfortce. Buď mi světlo zhaslo a nešel otevřít kufr, nebo naopak. Potom jsem zjistil, že kódy do Vag pro komfortku se sčítají, tudíž kód je 00010 a vše maká jak má. Ještě jednou díky. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po dvou dnech trápení jsem v koncích. :kol-134: Světlo občas zhasne a občas svítí i při jízdě, nebo se samo zapne. Svítí i po zamčení dálkou. Vag neukazuje žádnou závadu a mechanicky je světlo v pořádku, měl jsem ho rozdělaný. Poraďte prosím. Jsem z MB a kdyby měl náhodou někdo chuť se na t o mrknout, přijedu. Ještě jsem zapomněl napsat, že jsem dal místo žárovek diody a myslím si, že to začalo po nakódování otevírání kufru dálkáčem.

Díky všem za pomoc a radu. :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak vše již vyřešeno.

Hledal jsem a pátral a došel jsem k závěru, že je to pátýma dveřma. Malé štelování zámku a vše je OK.

Jen je divný, že mi nesvítila kontrolka otevřených dveří na palubovce a světlo svítilo. Je to záhada.

Díky všem za radu a pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Jestli se k tomu ještě někdo vyjádří, co si a kde šteloval na zámku v pátých dvěřích?? s tím světlem mám totiž stejný problém, začlo mi to svítít i po zamknutí auta a nehasne ani pri zapnutí klíčku pred nastartovanim kdy to driv zhaslo. - dyztak meila : safrikk@seznam.cz  Díky moc všem za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 roky později...
  • o 4 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...