Přejít na obsah

Koupě Octavie II


Lancelot

Doporučené příspěvky

uz jsem to psal vyse.. nedovedu si predstavit s tim predjizdet na normalni, klasicke silnici.. napr pokud jedu za pomale jedoucim autobusem, kamionem, nevim cim.. jasne, je to o zvyku, ale takovych aut s normalnim rizenim tu jezdi mraky, proc kupovat pravostranne? nedava mi to smysl.. :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hovadina to není. Ok, jseš turista, chápu. Ale vysvětli mi, jak se s takovým autem předjíždí, když tam prostě nevidím? To jako vjedes do krajnice a budeš se dívat spodem? V našem kocourkově tohle povolí na trvalo v ČR, ale pak chceš třeba jiná kola, kde je o pár mm jiné ET a obrovský problém

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsem psal - Evropský soud došel k závěru, že se nepodařilo prokázat, že by to bylo bezpečnostní riziko, proto se ta auta mohou volně registrovat. V některých zemích jsou dokonce auta s řízením vpravo vyžadována u rozvážkových služeb - vystupovat směrem k chodníku je bezpečnější než do silnice. A je pravda, že ve městě, kde je povolena souběžná jízda, je úplně jedno, kde sedíš. Takže tak úplně mimo mísu to auto není, nicméně určitě bych ho (asi jako většina) nechtěl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na jezdeni po vesnici asi dobry.. nebo pro nekoho, kdo je na to zvyklej... ja osobne bych volant vpravo nechtel.. jako na co, takovych oktavek, normalnich, jezdi vsude mraky..nedovedu si predstavit jet nekde za nakladakem a zkusit  ho predjet... leda  jezdit porad se spolujezdcem, ktery mi bude radit, jestli neco v protismeru nejede.. auto v cr na ho*no.. zadarmo drahy

a ted si predstav ze jedes v anglii kamionem s levostraným rizením toje teprve legrace :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravim, mam moznost koupit kombi O2 1.6 TDi, Ambiente +, r.v.2010 od kolegy v praci. Puvodne jsem chtel nejakou mladsi (alespon r.v. 2012), ale mam obavu, ze v nasich bazarech se neda vubec verit najetym km. Kolega s tim jezdil pravidelne do autorizovaneho servisu a verim mu, ze 155k, co deklaruje to ma opravdu najeto. Mohu se zeptat, na co si dat pozor? Co prohlednout dukladne a tak? Dekuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

doložená historie je jasné plus. Pokud ti vyhovuje motor (jeho koupí se staneš účastníkem dieselgate) a výbava, není co řešit. Dohodněte se, že auto necháte prověřit na lince STK, nebo s ním zajeďte do nezávislého (ne toho kam jezdil doteď) servisu. Pokud bude slušný, tak by cena měla být o něco nižší, než by byla u stejného vozu (stav, servis, opotřebení) v autobazaru. Ten si totiž musí vydělat i na svojí provizi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobry den, dekuji za informaci. Vybava vyhovuje, nejsem moc narocny. Jen teda klicky vzadu asi budu dlouho vstrebavat, ale co nadelam. Dieselgate mi vubec nevadi, delaji z komara velblouda.

Ale zkusit auto nechat prohlednout jinde je dobry napad, zkusim se s nim domluvit. Dekuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar pánové,


 


uvažuji o koupi OII RS benzín a našel jsem si tady tuto:


 


http://www.tipcars.com/skoda-octavia/skoda-octavia-6624917.html


 


Akorát mi přijde zvláštní, že to má exteriér před FL a interiér po FL.


 


Je tento motor spolehlivý? Počítám s tím že bych udělal rozvody co nejdříve, abych měl klid.


 


Máte někdo přístup do databáze škodovky a byl by mi ochotný prověřit historii tohoto vozu?


 


Děkuji za rady a připomínky 


Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

RS a scout měly delší životní cyklus než obyčejné verze, takže se překlápěli postupně, v tomhle ohledu je to dle roku ok..

 

V interiéru mi divná přijde teda obyč odkládací plocha pro levou nohu a kilometry z Německa nemusí sedět...

Editováno: , autor: ka_r_los
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...