Přejít na obsah

Kudy vede anténní kabel?


Doporučené příspěvky

Asi před rokem se mi rapidně zhoršil příjem rádia (neoriginální, Blaupunkt Essen). Vyhnil předzesilovač v anténní patce. Tak jsem ho přemostil kabelem, vyřadil fantomové napájení a vesele hrál celý rok (skoro bych řekl že ten předzesilovač je tam k ničemu...)

Jenže před pár dny se situace opakovala. Moje podezření že upadl ten kabel místo zesilovače v patce antény se nepotvrdilo, anténa je v pořádku, i konektor. Dokonce jsem zkusil i jinou anténu a i jiné autorádio. Takže problém je někde v kabelu.

Můj dotaz: Potřeboval bych vědět, kudy tento anténní kabel vede a jestli má ještě nějaké další spojovací konektory, tak kde je najdu. Tipuju to na rozpojený nebo vyhnilý konektor (pokud tam nějaký je), případně přeseklý kabel. Nechci hned tahat nový kabel, rád bych zkusil projít ten původní a najít chybu, jenže nevím kde hledat.

Je to Superb r.v. 2003, anténa bez GSM a GPS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to mám asi problém. No asi bude jednodušší natáhnout nový kabel, než rozebírat podlahu a hledat poškozené místo.

Našla by se nějaká dobrá duše s ETKou a vypsala číslo kabelu pro Superba 2003 pouze s rádiem? (samozřejmě, pokud to lze najít). Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen pro doplnění - dnes ráno jsem zaběhl do aut. servisu Škoda a tam mi dle VINka našli anténní kabel. Nicméně podle Etky není v jednom kuse ale jsou dva a někde napojené. Takže problém bude nejspíš v tom spoji.

Jinak za každý kus toho kabelu chtěli skoro 800,-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...