Přejít na obsah

Rozvody


Diesel

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, bouchy napsal:

Únava materiálu? Come on! Ta by se projevila úplně jinak. Pokud vím, tak ten řetěz má být mazaný tryskou. Od 1000MB až po Fabia 1,4 OHV (téměř) stejná sada, tedy ozubená kola nasazovaná na hřídel s klínkem. Ano, historicky se vyrojilo několik šmejdských výrobků, ale v žádném případě ne z výroby. Na jiných stránkách jsou o tom celé romány. Šmejd se většinou projevoval brzy nataženým chrastícím řetězem, nebo rovnou roztržením velkého kola, což byl nekvalitní čínský sráč, navíc prodávaný pod značkou ČZ aj. Težko říct, co koupit. Vše mají v prackách překupníci. Kdysi byl ostrý zub, dnes už je jen druhovýrobní tupý zub. Klein a Blažek, ČZ a já nevím jaké, dejme tomu ověřené. Bacha, kdekdo bude chtít udat i ojetou sadu. Existuje-li zdroj řetězů, pak no problem.

Netuším jak se tohle stalo . ale řekl bych že to bude tím jak to celý život jezdilo za studena a tak. a až po roce a něco mého používání se stalo tohle. Na druhou stranu o svoje auto se starám až přehnaně ale na rozvody se nikdy nekoukalo . nebyl důvod. řetěz vážně nebyl slyšet. auto startovalo bez problému . až jednoho rána jsem nastartoval . ujel sem cca 2 metry , pak to cuklo a zdechlo .. a potom už na laně do servisu ..

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...