Přejít na obsah

Rapid hatchback


schimmer

Doporučené příspěvky

 

 

Mě fascinuje, jak se žumpa ani nenamáhá dělat, že ty obrázky neobšlehla. A ještě úsměvnější je, že označení z ETKA berou jako jistou věc, blbečci :-)

 

 

co jsem si ale všiml, tak autoforum poměrně hodně uvádí zdroje a to i ze skodahome.cz .......viz: http://www.autoforum.cz/bleskovky/skoda-rapid-sportback-zapomente-na-space-prohlednete-si-skoro-celou-zad/

"Jak sami vidíte, vůz se nakonec nejmenuje Sportback, jak signalizoval elektronický katalog dílů koncernu Volkswagen ETKA, ale zůstává u původně avizovaného označení Spaceback, což je i s ohledem na sesterské Audi A3 a příslib menších zmatků v názvosloví nakonec rozumnější."  http://www.autoweb.cz/skoda-rapid-spaceback-z-kombi-je-nakonec-hatchback/

Tak jim to trochu nevyšlo. :kol-46:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aspoň ty auta budou i po letech ještě slušně vypadat, příliš divokej a líbivej design má krátkou životnost... já jsem zastáncem konzervativního designu, žádný dekadentní křivky a pí.oviny; a že je u vw přílišná unifikace mě osobně nevadí, já mám auto aby mě vozilo z A do B při zachování určité míry pohodlí. Asi jsem jinej... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne tak, skoda dela dlouhodobej design. Kazda skoda co vysla na trh byla predmetem diskuzi, i ja si musim zvykat, ale jakmile si zvyknu, ta ten design neomrzi.
Takova OI. je i po letech krasne auto. To se o jinych znackach rici neda. Jinde same futuristicky tvary, pristrojovky jak vyherni automaty a po 5ti letech to uz nikoho nebavi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musim pridat i moji trosku do mlyna...mel jsem tu moznost jezdit s Hyundai i30 predface a pripadalo mi to jako pekne auto s libivym designem, ted kdyz jsem to na ceste potkal, tak jsem neveril, ze se mi tohle vubec libilo...kdezto takova OI face se mi libi porad, SI jak by smet a to jsou starsi auta :)

Editováno: , autor: s-talker
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Nevíte, od kdy začnou do Rapidů dávat novou generaci 1.2 TSI (EA211)? Spaceback s tímto motorem (77kW, šestikvalt)... O tom bych vážně přemýšlel. Otázka je, jaká bude Fabia III kombi, které je podle článku na Idnes nepřímo potvrzené (http://auto.idnes.cz/nove-skodovky-suv-snehulak-dfq-/ak_aktual.aspx?c=A130801_102559_ak_aktual_fdv). Předpokládám, že premiéra Fabie III kombi bude cca ve stejnou dobu jako nové motory EA211 pro Rapid.

 

Bude to zajímavej výběr... :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tom01: mělo by to být v roce 2015, náběh Fabie III bude v druhé půlce 2014, combi přijde těsně po hatchbacku koncem 2014

 

senky: to bylo tvoje video?

 

(na auto.cz píšou "Na videu z Chomutova, které nám poslal čtenář")

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...