Přejít na obsah

Superb III


schimmer

Doporučené příspěvky

Superba III jsem videl nazivo predevcirem na McDonaldu na D11. Bavil jsem se s typkem, co ho ridil (s "F" znackou) a on rikal: "a co jste cekal? platforma je platforma..." Nenadelas nic :) Nejvetsi sranda ale je, ze prvni zakaznici tohohle "stroje" budou chudaci a kdyz vidim dnesni O3, tak mozna 1-2 roky potom taktez. Superbu s DCC moc jezdit nebude, Skoda od VW nebude mit analyzu chybovosti a podklady k reseni nejcastejsich problemu, tudiz se bude badat a badat... to je jedno. tohle je prvni Superb, ktery nema ve srovnani s Passatem sanci, alespon u me ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bych řekl, že je vlastnost každýho stroje. Prostě i když ty CADy dneska se simulacema prostředí (mráz, fyzika, různé síly....) jsou pokročilý, pořád to není 100% vypovídající. Jak říká můj kamarád konstruktér, "je spousta věcí, co nám CAD neřekne", to má do jistý míry zjistit předsérie a no a bohužel i klient 1. a 2. MR stroje. Ale ne vždy se daří to během roku odladit. A vývoz aut na jiné kontinenty vč týmu, je drahá sranda. To pak se řeší kraviny, že se mlží mlhovky, netěsní střecha, odcházej silentbloky a ložiska, sem tam elektrika.....

 

Spočítaný to sice je, ale život je život...

 

No uvidíme, stále je otázka materiály a zpracování. Tak rok bych jim nechal na odladění těch největších brouků...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Paradox.f - zkus byt pls trochu konkretnejsi... Jediny, skutecne podstany rozdil (vynecham-li moznosti motorizaci a prevodovek) co v Supu III chybi oproti Passu B8 je (cisle dle meho samozrejme:)) full LED svetla, barevne multimedilni budiky/pocitac, 360 stupnovy pohled. Az na full LED svetla nic co bych videl jako neco technologicky ohromneho (mrkni napriklad na zkusenosti lidi s multimedialnim pocitacem - pres den OK, ale v noci zari az moc...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...