Přejít na obsah

Superb III


schimmer

Doporučené příspěvky

Povedená kola palec.gif post-17230-0-58140100-1433700687_thumb.j

Jinak jsem si auto ve výbavě L&K podrobně prohlédl a jsem z něj nadšený. Na fotkách se interiér sice podobá vnitřku Octavie, ale ve skutečnosti na člověka působí úplně jinak. Design exteriéru je nádherný a interiér působí prémiově. Věřím, že tohle auto dokáže ukousnout část prodejů prémiových značek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska jsem si půjčil na svezení 2.0TDI 140 kW. Co mě imponuje jsou dvě věci. Nadbytek prostoru a velkej rozvor. Je to krásný auto, i když VW je zase o kousíček dál. Ne o velkej, ale je. Ale to každej čekal a víme to už dlouho. Co se mi proti CC zas tak moc nelíbilo, je boční vedení sedadel. A taky mě dost zarazil při vyšších rychlostech poměrně značnej aerodynamickej hluk od okna. Musel jsem zastavit a přesvědčit se, že je všechno dovřený. Bohužel bylo. A taky jsem se koukal, kde je pod předníma světlama ta velká mezera. Jak jsem čekal, žádná tam není. post-773-0-26732600-1433859614_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no je to divný, úplně jsem měl pocit, že sem nedovřel dveře nebo okno. To bylo docela zklamání, teda. Přitom ty dveře mají dvojitý těsnění a vypadaj velmi fortelně. Možná to jde opravdu nejvíc skrz to sklo. Je to velká škoda, protože od motoru zdaleka takovej hluk nejde. Skoro žádnej. Jo a taky mě bere ten kufr. Respektive ty elektrický vrata, jak od stodoly veliký.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm, ten areohluk mam na svym S2 od letošní zimy taky. Mam za to, že od začátku tam nebyl. Štelovali mi dveře, je to drobet lepší, ale prej na S2 standard. Myslim, že u auta, kam Superb míří, je to prostě zvrhlost, jsou detaily, který rozhodujou a cena není vše. Interier mně též nezaujal. Nevím, jestli do S3 půjdu.

 

Možná si koupim nakonec CC a bude :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...