Přejít na obsah

Superb III


schimmer

Doporučené příspěvky

V 14. 12. 2018 na 14:03, ghost7 napsal:

Mám vyhřívané přední okno a v menu aktivované automatické spuštění výhřevu. Dnes -4 st. a žádné automatické spuštění vyhřívaní př. okna se nekonalo. Nechal jsem nastartovaný motor asi 10 min. a okno stále zamrzlé. V sekci komfortní spotřebiče se to okno taky nezobrazilo. Po stisku tlačítka výhřevu se to během chvíle rozmrazilo. Funguje někomu tahle automatika ?

 

Je to bohužel opravdu dle čidla vlhkosti... resp. dle měřené vlhkosti ve vozidle. Za jízdy se to určitě hodí (i když netuším, jak rychlou odezvu to má), škoda že na to nemysleli i v mraze, na druhou stranu vyhodnotit zamrzlé a nezamrzlé sklo asi nebude jen tak :-)

 

SmartSelect_20181223-065005_MyŠKODA.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Ono bude záležet kus od kusu, resp. řidič od řidiče. Ale třeba v Německu to nalítáš po dálnici v klídku a když člověk jede s rozmyslem, tak zrovna brzdit moc nemusí. A to neznamená, že jede pomalu.
Ono obecně Němci nejsou takový střelci, jako my, kdy každej druhej si myslí, že je mistr světa a chvátá jak blbej, nalepenej někomu na kufru, aby do cíle dojel o pět minut dřív...

 

Btw. co pak udělají s takovým jednou rozebraným autem? Znovu ho složí? Zlikvidují?

Editováno: , autor: Martin Bednář
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 10 měsíců později...

Tak Skodovka se pochopitelne bude drzet osvedceneho scenare, kdy jako prvni vypusti Octavii, vychyta pripadne mouchy a po par letech vypusti prakticky na stejne, jenom trochu nafoukle platforme Superba, ktery technologicky bude totozny s Oktavkou, plus dostane neco navic, aby se zvyraznil rozdil.

 

Jednoducha, ucinna a lety proverena funkcni strategie, snizujici naklady.

Editováno: , autor: Martin Bednář
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, vůz v inzerátu je nějaký prototyp? Opravdu se nabízely verze s takto extrémně chudou výbavou? Za zajímavost rovněž považuji absenci tovární záruky u zánovního vozu.

 

https://www.skodaplus.cz/Car/1569087/skoda-superb-combi-tdi-2-0-cr-110-kw-active?userControllForm=true&make=brand_32&model=model_910&priceRangeFrom=450000&priceRangeTo=750000&mileageRangeTo=80000&carsOrderBy=PRICE_ASC&fuelTypes=fuel_type_2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...