Přejít na obsah

felicie 1.3 GLXI / 50 kw / r.v.96 škube a škube


pavlis48

Doporučené příspěvky

Dobrý den. Mám problém s Felicií , která nechce přestat škubat . Při startování bylo leckdy potřeba růžence,aby auto vůbec chytlo.Kolísavé otáčky při volnoběhu až na 500 ot./min. a cukání při jízdě byl můj každodenní chléba.Jednoho dne mi chcípla za jízdy a tak šlo auto do servisu ŠKODA. Mechanikům byly všechny poruchy sděleny a však výměna zapalovacího modulu nic nespravila. Auto startuje jako nikdy , ale cukání se pořád objevuje. Vyměněny byly: svíčky , paliv.filtr , zapalovací modul , víčko rozdělovače , olej.filtr a olej , klapka čistá . Poraďte prosím , omlouvám se , zda-li už bylo někde takové téma založeno ale nenašel sem daný typ vozu :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau, tak kolega co založil téma se neozývá, tak se ozvu já, mám stejný problém a mám motor 1.3 BMM za studena jede krásně ale po zahrati už ztrácí výkon, neprověřoval jsem lambda sondu, ale tuším, že chyba je v ní, že ochuzuje směs...jinak myslím, že je potřeba udělat i rozdělovač na stroboskopu, protože to jde hůř do otáček..

jinak mám už jedno téma založené

ale problém že se dusí už je vyřešen, bylo špatné těsnění sací výfukové, tekla do sacího kanálku voda..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Auto mi začalo šklbať pri ustálenej rýchlosti.Štartovalo v pohode a pri plnom plyne ťahalo.Prečítal som forum vymenil palec,sviečky,veko rozdelovaču ,vn kable,vyskušal druhý snímačotáčok,vag com bez závad a nič sa nezmenilo .Na vrakovisku kúpene nové vstrekovanie BMM a auto stále trhalo.Po troch dňoch sa mi podarilo závadu odstraniť.Asi sa pridrel rozdelovač a pootočil sa v smere otáčania palca auto vlastním od 1998 a občas som ho aj primazal cez ten zapustený šróbik na boku.Posunul som ho asi 5°proti smeru hodinových ručičiek a motor ožil.Dúfam že niekomu moja rada pomôže.:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...