Přejít na obsah

VIN dekodér


Igor

Doporučené příspěvky

Dík za upozornenie, je tam bohužiaľ chyba. Problém je ten, že 4x4 nemajú v kóde odlíšené výbavy a keď som to prepisoval, nechal som tam Elegance. Opravím to na "Ambiente/Elegance". Potrvá to pár dní, plánujem naraz doplniť aj nové kódy motorov, len ešte čakám na info... Takisto od FL pre OII sa mení aj kódovanie N1-tkových verzií, to tiež musím nejak premyslieť :wacko:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Prebehol malý update - doplnil som nové motory pre Superb II aj Octaviu II, zároveň upravil dekódovanie N1 verzií od MR2010. A pripravil som aj dekódovanie Yetiho, samozrejme zatiaľ experimentálne - no môžem napísať, že dekodér už spozná, že sa jedná o Yetiho B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 1 rok později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 6 měsíců později...

Kedze ide o auto starsie ako r. 2000, Igor uz pisal ze sa toho viac zistit neda - skodovka nezapisovala do VINu kody vybav a motorizacii.

ale zapisovala ;)

jen se musí s Etkou umět

když bude někdo potřebovat VIN do Etky ať se ozve (tedy než to zase nějakej chytrák smaže), podle dekodéru si neobjednáte ani kotouče ;)

další info přes SZ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Chtěl bych se zeptat, trochu OT. Podle VIN dekodéru (TMBHS61Z062127793) u auta o který mám zájem by mělo jít o O2 Combi Ambiente. Prodejce ji ale uvádí jako Elegance (10x airbag, dálkové centrální zam., digitální klimatizace, venkovní teploměr, parkovací asistent, ESP, klimatizovaná přihrádka, mlhovky, senzor světel, tempomat). Je tam něco zásadního co ve výbavě Elegance má být? Je nějak možné ve fabrice doplnění výbavy do vozu s již vyraženým VIN, nebo se spíš mám bát pokusu o navýšení hodnoty prodávaného vozu?

Editováno: , autor: zdick
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to trochu na rychlo, dneska tam byl známý (pracuje v autoriz. servisu) s tchánem ji projet a všechno obhlídnout, řekli mi po telefonu že je vše v pořádku, takže rezervace a zítra odpoledne tam mám jet (150 km). Zkusím ještě zítra dopoledne do bazaru zavolat jestli by mi to mohli cvaknout - z kufru nebo v případě lenosti ze servisky. Chtěl jsem se tu zeptat jestli se to mohlo stát ve fabrice nebo je "do-vybavená".

Editováno: , autor: zdick
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Štítek z kufru vyfocený dorazil, je na něm napsáno AMB, takže je jasné v jaké výbavě jsme. PíŠe se v kódové výbavě i ESP? Protože dekodér mi ho nevypsal, v inzerátu je ale uvedeno.

Edit: Tak jen abych to dovysvětlil, prodejce Auto Steiner, Kolbenova, Praha 9 uváděl mylné informace (výbava Elegance vs. Ambiente, výŠkově nastavitelné jedno sedadlo, nikoliv "sedadla", chybí "Asistent-parkovací" a ESP). Velice nepříjemné nátlakové jednání ze strany prodejce. Při koupi to chce opatrnost, ono to asi v žádném bazaru není nic moc příjemného, pokud člověk nejde rovnou s penězma na stůl.

Editováno: , autor: zdick
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...