Přejít na obsah

Vyskočená lamela středového průduchu klimatizace


Behe

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

chtěl bych se optat, jak můžu vrátit zpět vyskočenou lamelu u předního středového průduchu klimatizace (u spolujezdce). Jde o druhou lamelu od vrchu, pokud ji zatlačím zpátky do "kolejničky", nejdou ostatní lamely sklápět a vrchní vyskočí úplně, pokud ji nechám vyskočenou, všechny ostatní se hýbou normálně.

Když jsem se koukal na tu "kolejničku", zdá se mi, že je tam kruhová dírka, do které by (podle mě) měl zapadnout zadní čep té lamely, jenže když na ni zatlačím, kolejnička zajede dolů a k dírce se nedostanu. Jdu na to správně, nebo je na to nejaký fígl, jak ji tam dostat zpátky? Sice to nemá na funkci nijak zásadní vliv, ale ta vypadená lamela mě doslova irituje :)

Díky všem za případné rady a tipy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím ještě jednou. Tak jsem se na to o víkendu vrhl a pohrál si s tím. Po sundání toho stříbrného plastu jsem se k lamelám krásně dostal, tu špatnou vytáhl, ale nejsem schopný ji tam strčit zpátky. Ten čep, který má přijít do dírky v kolejničce má na konci rozšířený konec, který mi tam nejde zatlačit. Kolejnička mi uhýbá a měl jsem strach, abych to nějak neohnul. Ta vrchní lamelka drží jen v takovém "háčku", tu vytáhnu a nastrčím zpátky bez problémů, ale tu pod dní do té dírky nejsem schopen dostat. Je nějaký fígl, jak si tu kolejničku přidržet, aby neujížděla nebo jakým způsobem tam dostat ten rozšířený konec čepu?

Děkuji všem za případné rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc, zadařilo se. Už to funguje, jak má. Každopádně jsem si všiml, že nejspodnější lamelka má ošoupanou tu zarážku, která drží lamelku v kolejničce. ještě to drží, ale už to pomalu začíná vypadávat, Dá se to někde koupit, jen ta jedna lamelka nebo nějaká sada? Hladal jsem na netu, ale nenašel..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě jednou díky moc. Já čekal, že to bude ještě tak jednou tolik :) Ještě si rozmyslím, jestli to vyměním, nebo se na to vykašlu. Případná výměna je složitá, nebo to zvládne i laik?

Počítám, že tam budou jen nějaký káblíky od výstražných světel a celej ten modul se jen vycvakne a nacvakne novej, nebo se pletu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...