Jump to content

akusticka signalizace

aquos

Recommended Posts

Dobry den .Po restartu (odpojeni baterie) se stisila akusticka signalizace zapnuti svetel,pasu,blinkru atd,asi na polovinu hlasitosti.U smerovek mi to vadi asi nejvic nejsou totiz vubec slyset.Nevite co stim?za pristrojovkou je prej nejakej reproduktor,ze by se pokazil?A kde ho sehnat nebo cim ho nahradit. Diky za odpoved.

• 2 weeks later...
  • 4 months later...

Zdravím, já mám podobný problém, jen už asi rok neslyším vůbec nic. Nejhorší je že jsem si na to zvykl, ale chtěl bych to opravit.Od známého vím, že ten repr. je někde za přístr. deskou a že by to měl šikovný elektrikář zvládnout - výměna reproduktoru. A jak, opraveno?

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

měl jsem ten samí problém vyřešeno výměnou repráku v zadní části budíků. Koupeny budíky z O1 budíky ko repro ok výměna za 10min. přepájením dvou kontaktů repro nacvaknuto do držáku ( malých nožiček)  potom vše zase ok. :kol-47:

Nechcelo se jim s tím dělat hodně práce pro ně za málo muziky, ale foto bohužel nemám vypadá podobně jako repráček ze sluchátek, ale nejlepší by bylo si jej sehnat z vrakáče. I přístrojovky z OI jej mají také a je stejný, nevím jestli jsi měl někdy přístrojovku venku z auta, ale na zadní části je plastový kryt přišroubovaný asi zhurba 6 šroubky s hvězdičkovou hlavičkou a pod tým krytem je ten reprák nahoře v pravé části. Při výměně je potřeba si dát pozor na vytažení drží tam docela dost na fest, chce to mít pevné nervy.

• 11 years later...

Ahoj, píši o radu ohledně výstražné zvukové signalizace. Po zapojení klíčků v zapalování na druhou polohu se mě nahodile stává ( cca každé 5-8 otočení klíčkem, nebo start), že se ozve varovné pípnutí. Nezobrazí se na budíku žádná varovná kontrolka a ani na diagnostice není hlášena žádná závada? Nějaký tip, zkušenost jak toto odstranit? Děkuji za radu.