Přejít na obsah

Symbol u teploty - Autorádio SWING


Doporučené příspěvky

Zdarec, jsem dá se říci čerstvým majitelem Roomstera a chtěl bych se zeptat, zda někdo nevíte, co znamená symbol - trojúhelník u teploty na displeji rádia SWING. Pročetl jsem návod k rádiu a zdejší fórum a nikde jsem nic nenašel. Ne že by to byl nějaký zásadní problém, jen mne zajímá k čemu to tam je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice nemám radio SWING, takže nemohu sám říct, jestli ten trojúhelník (viz. přiložený obrázek) je stále v této poloze. Pokud by však byl někdy vrcholem trojúhelníka nahoře a někdy vrcholem trojúhelníka dole, mohlo by to znamenat, že teplota má buď vzrůstající tendenci, nebo naopak klesající tendenci. To je ale pouze moje domněnka, nepodložená žádnou zkušeností. Faktem ale je, že návod k radiu SWING, který výrobce auta dodává se o této funkci vůbec nezmiňuje. Ten návod je vlastně jen takové letmé seznámení s přístrojem, na všechny možné funkce si uživatel musí přijít sám. Asi předpokládají, že návody vlastně nikdo nečte.

post-67222-0-54116000-1349290066_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tou teplotou to bylo první, co mne napadlo. Trojúhelník je ale bohužel stále ve stejné pozici, pořád směřuje nahoru. Ještě mne napadlo, jestli to nemá být upozornění, že teplotu i čas má i nahoře na Maxidotu, ale to mi přijde takové nějaké divné, to přeci každý vidí ne? :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tomu nerozumím, jak 2x ? Navíc já Climatronic mám a vnitřní teplota tam nikde nastavit nejde :kol-28: Myslím že by nás bylo víc, kdo by třeba na rádiu chtěl vidět vnitřní teplotu a na Maxidotu venkovní...

Editováno: , autor: Hurvajs2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, tak to bude asi tím a proto je v rádiu už z fabriky ten symbol, značící, že jde o venkovní teplotu, protože se používá i pro dvouzónový Climatronic, kde jsou ještě další teploty, tak aby se to odlišilo. Stejně je ale škoda, že nejde někde zobrazit i vnitřní teplota, protože Climatronic jí musí ze senzorů znát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...