Přejít na obsah

Den otevřených dveří ŠKODA AUTO Kvasiny 6.10.2012


WalkerT

Doporučené příspěvky

Den otevřených dveří ŠKODA AUTO Kvasiny!

Již tuto sobotu 6. 10. 2012 od 10:00 hodin se otevřou brány závodu ŠKODA AUTO v Kvasinách. Pro všechny rodinné příslušníky zaměstnanců, obyvatele Rychnova n. Kněžnou a přilehlého okolí a všechny příznivce značky ŠKODA připravila automobilka na sobotu 6. října 2012 bohatý celodenní program. Návštěvníci budou moci nahlédnout do zákulisí výroby vozů a rozhlédnout se po výrobních halách. Představí se velká část oblastí společnosti od Technického vývoje přes Personalistiku až Logistiku a Kvalitu.

Nejvýznamnější prostor a pozornost bude však již tradičně patřit největší oblasti – Výrobě. Návštěvníci budou moci zhlédnout nejzajímavější provozy automobilky, a to je svařovna a montáž. Prezentovat se budou i organizace spjaté se značkou ŠKODA, jako jsou Odbory OS KOVO a Zaměstnanecká pojišťovna Škoda.

Nabídka doprovodného programu je opravdu bohatá, organizátoři nezapomněli na nikoho. Pamětníky zaujme výstava historických vozů a vozů ze současné modelové palety nejen z produkce kvasinského závodu, fandové Motorsportu budou moci nahlédnout do zákulisí závodního týmu, mnohé jistě překvapí informace týmu Výzkum dopravní bezpečnosti. Ti nejmenší návštěvníci si užijí zábavu v dětském koutku například s Bublinářem a všechny ostatní jistě osloví nějaká z programových lahůdek hlavního pódia. Těšit se můžete například na vystoupení hvězdy českých muzikálů Moniku Absolonovou a skupiny Mandrage, 4 WATTY, K2 a mnohé další. Celým dnem Vás budou provázet sourozenci Gondíkovi.

Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám příjemně strávený den v kvasinském závodě!

http://www.skoda-auto.cz/CZE/news/open-doors-day-kvasiny/Pages/open-doors-day.aspx

Editováno: , autor: WalkerT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...