Přejít na obsah

zozsvícení ABS při rychlosti nad 100km/h


SuperbPepa

Doporučené příspěvky

Chlapi neporadil by mi někdo, proč se mi na palubce rozsvítí kontrolka ABS a ASR ,když jedu rychleji jak 100km/h.

Už mi dvakrát měnili čidlo ABS a na diagnostice to vykazuje správné hodnoty, když otáčí s kolem ,ale závada pořád přetrvává. Začlo to, když mi vyměnili homoklouby tak jsem po výměně ujel nějakých 250km bez problému a od druhého dne mi záčlo nad těch 100kiláku svítit ta kontrolka ABS. Upozorňoval jsem na to jestli něco nezdrbali, když měnili klouby , ale tam prej nemám hledat závadu. Takže po těch dvou nových čidlech už vážně nevím a v servise na nic taky nedošli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na to jsem se toho co mi ty klouby dělal taky ptal a tvrdí,že to dotáhl a že to ještě kontroloval

hele já tomu nerozumím co se tam kde nebo jak dotahuje, ale ten kloub se dá nějak nedotáhnout? To by se mělo dát nějak poznat kdyby to nebylo dotažené ne? Ještě mi radily dát tam oryginál čidlo,protože tam dali nějaké z autokelly ,ale to se mi taky nezdá žeby to bylo tím. Já mám taky pořád podezření, že tam bude něco v nepořádku s tím kloubem. Asi to budu muset dát znovu do servisu a doufat že na to dojdou a nebude mě to stát majlant. Ten superb mě už stál peněz :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

závada vyřešena :rolleyes:

Nakonec ,když jsem ped zimou měnil letní kola za zimní tak mi to nedalo a když jsem to měl zvedlý a bez kola tak jsem znovu vyndal čidlo ven. Pro svůj klid jsem si řekl ,že alespon překontroluju ty mezery na tom nalisovaném kroužku na homokloubu z kterého sníma to čidlo jesli je tam správnej počet mezer nebo jestli ten kroužek nějak nešmatlá nebo tam není nějakej jinej problé. Mezery seděly žádnej bynec nebo nějaké pozůstatky po starem čidle tam nebyli. Tak jsem čidlo zastrčil zpět a od té doby to přestalo dělat neplechu a už se mi to zatím víc nerosvítilo. Takže jaká byla příčina toho ,že mi to třičtvrtě roku nefungovalo a rozsvicovalo se netuším. Jen zaplať pánbůch, že to funguje a nestálo to další prachy. :worthy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... i když s velkou prodlevou, ale přeci jsi uvedl závěr! Sice, jak píšeš sám nevíš, ale podstata je, že Ti to fachá a jsi tím pádem v pohodě, to je nejdůležitější. Z logiky věci bych vyvodil, že to čidlo bylo blbě namontované :kol-32:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...