Přejít na obsah

2.8 V6 delší studený start


Drak z Okurkova

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 5 měsíců později...

Tiež mi toto isté robí, len pri studenom štarte, keď už sa zahreje tak nič, ale robí to nepravidene, niekedy vždy keď štartujem niekedy každé tretie štartovanie (rátam len studené štarty), niekedy pretočí aj 6-7 krát, ale vždy natočí, také sa ešte nestalo, že by som musel štartovať na 2 krát a podobne, je to dosť o nervy (sviečky sú nové), robí to v lete aj v zime, to je jedno, či stojí auto týždeň alebo deň, tiež to nemá na to vplyv, niekedy naštartuje po týždni lepšie ako keď s ním odídem do mesta, nechám ho tam stáť 4 hodiny a idem naštartovať, pretáča jak divé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Zdarec, řešil jsem to v práci, shodou okolností na superbu ředitele krajské správy jihomoravského kraje. Šel jsem po čidle teploty, ale nic. Auto dlouho motalo, a když chytlo tak strašně smrdělo benzínem. Nakonec to byly vstřiky, stačilo je vyčistit na stolici, a auto do dnes šlape jak hodinky a už je to třičtvrtě roku. U těch 2.8 ty vstřiky lehce protíkají, ale okem je to nepoznatelný. 

Kdyby měl někdo zájem o vyčištění a odzkoušení vstřiků na stolici, tak napište a nějak se dohodnem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zdarec panove

 

Mam taky problem ze studenym startem protaci to o neco dele nez normal a kdyz uz nejaky jeden valec chytne tak se pomaly chytaj i ty ostatny tak postupne.... otacky jdou postupne nahorou a uz kdyz to jede na 6 valcu tak uz je to ok .... meril jsem snimac teploty ukazuje skoro ty same hodnoty jak pro RJ tak pro budiky neni tu nic aktualniho vcem by mohla byt chyba? nebo jak bych to mohl proverit na VCDS? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...