Přejít na obsah

Skoda DX za Alpine iDA-X301


Doporučené příspěvky

Zdravim Vas klubaky chtel bych poprosit o radu. Koupil jsem si pred tydnem Supa ve vybave Elegance a samozrejme ze pred 2 dny mi ukradli navigaci DX.Shanet ji a davat stejnou nechci ponevadz bych o ni prisel znovu. Ze stareho auta mi zustalo autoradio Alpine iDA-X301 a ja bych na nej potreboval redukci na iso konektory mohl by mi nekdo poradit jaka redukce mi bude fungovat. Je jich vice a newim ktera bude ta spravna. Dekuji za odpoved

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Druhy den jsem se byl zeptat v zastavarnach v okoli a v jedne jsem uspel ten clovek mi rekl ze mu to tam nabizel abych nebyl rasista tak jak se dnes rika neprizpusobivy obcan. A kdyz jsem na to dival elektrikar co dela auto hifi tak mi rekl ze se musi natahnout nove kabely od zesilovacem ponevadz pry napeti jde pres RJ tak nejak mi to vysvetlil a ze takove redukce se nedelaly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V zásadě má pravdu. Není ale potřeba je táhnout až k zesilovači. Jednotlivé repro jsou vyvedené na sloupky. Přední na A sloupek a zadní na B sloupek. Takže stačí jen oddělat krytí prahů a sloupků vpředu.

Dle schématu se používá line-out výstup a to jen L+P přední repro. Zadní se vytváří až v zesilovači.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem koukal a Symphony má výstupy jako DX. Zesilovač se u nich spouští 1 vodičově takže by mohlo fungovat.

Napadlo mě na ten žlutej konektor napojit třeba mp3ku nebo noťas, pustit zesilovač přes ten ovl. pin a mělo by to hrát...

post-6320-0-73611700-1351277434_thumb.pn

U Rhapsody taky píšou že se pouští přivedením malého ss napětí na výstup LP repra. Se zbastlenou redukcí ISO-MOST mi Kenwood i Sony radio hrálo přes orig zesík v pohodě. A teď si vyber...

Editováno: , autor: ace ventura
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To radio jsem zkusil zapojit. Zaplo se dalo se prepinat vsechno i multi.volant fungoval.Ale kdyz jsem ho nechal dela zapnute jako by do nej slo vetsi napeti nez by melo protoze se zacalo prehrivat.

Ace ventura: Jak si to myslel s tim zapojenim na ten zluty konektor.

V pondeli jsem domluveny z auto elektrikarem co dela pres radia tak se mi na to zkusi podivat. Jestli by to neslo nejak zapojit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zesilovač u Rhapsody je taky na komf. CANu, navíc jen na svorce 30a a neorigo rádio přes něj hrálo ikdyž jsem neměl zapnutý zapalování.

Je jasný, že je zes DX na CANu ale když je použit i sólo vodič pro zapnutí tak za zkoušku se nic nedá. Jestli to je ale ozkoušený, tak beru zpět.

Red_bull: symphony jsem nikdy neřešil, možná mu vadí nezapojený výstupy repro. Nebo ho překódovat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...