Přejít na obsah

CNG


Cjoctavian

Doporučené příspěvky

Stejně tak porostou se zvýšenou spotřební daní.

S dostupností CNG je to velmi individuální. např. v mém okolí do 20km mám 5 stanic ( z toho jedna do 2km ), což pro mne je zcela dostačující na tankování příměstského auta, kterým CitiGo bezesporu je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

V rodině se objevilo ojeté Citigo CNG, na tachometru mělo 164 600 km, rok výroby 2014 model 2015. Plná nádrž do 275 Kč, ujede se vždy přes 300 km, takže jsme na 0,9 Kč kilometr, čerpaček máme kolem dost, tak dnes není problém tankovat. Uvidíme kolik vydrží motor. Auto bylo za třetinu pořizovací ceny nového, takže jsme to riskli :-). Na zimu jsme ho obuli do nových TS 860, zimáky k autu byly KO.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Zdravím chtěl bych se někoho zeptat kdo má osobně Citigo, Up, Mii na CNG jaký má studený motor chod po nastartování (při startu na plyn) Uvažuji o koupi z bazaru, ale při nastartování mě překvapil docela dost vibrující motor a po zahřátí ani moc otáčky neklesaly, držely se zhruba 850-950/min. Tak jestli je to normální vlastnost nebo něco čemu bych se měl vyhnout. Auto má najeto 55000km Přidávám video. Díky 

Editováno: , autor: Dablas2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...