Whisperer Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 @YosefDynamic mně osobně nezaujal :-/ Lišta Piano Black se mi vůbec nelíbí a je na ní vidět sebemenší škrábaneček. Pedály ok, ale ty daj případně dokoupit (rozmařilost). Sedadla jsou fajn ale jedinný co na nich je fajn je prodloužený sedák. Operky hlavy se mi nelíbí a přes to spodní boční vedení mám problém vystoupit. Dealer mi půjčil na vyzkoušení i Monte Carlo a ty sedačky fakt oželím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Jo v pohodě a co kola? Necháš to na 15" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 (editace) Kdepak. V paketu Style Plus jsou 16" Dione Spíš jsem dlouho váhal s paketem Plus Advance - KESSY - Front Assist - parkovací senzory vpředu a vzadu Editováno: 23. leden 2017, autor: Whisperer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Jo to vím, že v Paketu Style Plus jsou ale přehlédl jsem, že jej máš v první zprávě uveden. Výbava pěkná, tak ať to klapne s prodejcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 před 1 hodinou, Arnysek napsal: Zeptám se, mám možnost koupit od příbuzných rapida 1,2 tsi 63kw, do provozu 04/2013, najeto 45000, aut. klima, multifuknční volant, vyhřívané sedačky, vše v barvě, alu kola, tovární parkovací senzory, servisováno ve škodovce, čerstvě po servisce a stk..nedávají k tomu zimáky, ty bych musel koupit....chtějí za to 200k. Moc, málo? Tak sem ti moderátor přesunul příspěvek z konkurence. No já myslím, že by to byl dobrej obchod pro obě strany. Příbuzný v bazaru víc nedostanou a ty jej za 200tKč také asi neseženeš. Další velké plus pro tebe, že znáš historii vozu. Co barva OK metalíza? Zda ti vyhovuje výbava vozu? Koukni na netu jak se cenově pohybují podobné vozy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 ARNYSEK: ............. urcite to ber, pokud to teda neni po nejakych bourackach .... nedavno jsem hledal neco znamymu, chtel FII. combi, nakonec se z toho vyklubal Rapid. S totoznou vybavou jakou maji tvoji znamy, akorat bez automat. climy, vyhrivany prdele a + 40 000 km nez maji znami byla cena stejna,... taky byla plna servisni historie. Takze pokud je to vsechno OK, sahni po tom a anecekej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 (editace) Tak dnes objednáno a podepsáno.....zbývá jen čekat CarCard Editováno: 27. leden 2017, autor: Whisperer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Konfigurace pěkná, cena už tolik ne. Jak dlouhá je teď čekací doba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Odhad je ca 12 týdnů. Na tu cenu nekoukej. Docela slevil a finální cena je 424 900 CZK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 ty krávo to bych radši nakonfiguroval Yeti ve Freshi s 1.4 a kouda přidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Yeti se mi jaksi ani trochu nelíbí :-( A cenově je úplně mimo můj rozpočet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 tak design jasný, ale cenově zas tak mimo není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 před 1 minutou, Rypicong napsal: tak design jasný, ale cenově zas tak mimo není Lepší Rapid, který se mi líbí v plný polní než auto s kompromisy. A já mám hranici 440K max. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 on ten Yeti by měl lepší výbavu i motor ale to je jedno, ať slouží já už bych do Rapidu nešel, funkčně skvělé auto, ale rozvrzaný, s dětskýma nemocema a už né za dobrý peníze 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Tak yeti ma hlavne znatelne mensi kufr ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 To každopádně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 @Whisperer Nezvažoval jsi počkat na facelift rapida? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Zvažoval a právě proto chvátnul. Po faceliftu zmizí čtyřválec 81kW a tříhrnek nechci :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 S motorem jsem spokojen, mám sedmičku a to ty s řemenem budeš mít ještě tišší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Sedmičku? Ty máš DSG? Měl jsem na víkend půjčenou předváděčku a to ticho je parádní Na druhou stranu, přecházím z Dacia Logan MCV 2014 takže si polepším v jakýmkoli případě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 DSG nemám, sedmičku jako motor 77kW 1.2 TSI. Jo jak to máš se sun setem? Ten tam myslím není, budeš dávat na okna fólie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Sunset je v paketu StylePlus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasx Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Za 420 K jsem nedavno kupoval skladovku Volkswagen Golf Variant Maraton edition, kde je uz velice slusna vybava a také 1.2 TSI 81 KW . Dat za Rapida 425 K to uz je bud laska, které se neda odolat, nebo nevim, ale každého věc. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 Kdepak láska. Ta u mně patří Mercedesu, ale na ten nikdy mít nebudu Prostě se mi líbí narozdíl od Golfu, který je ..... "není můj šálek kávy" ;-) 100 lidí = 100 chutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 přidal bych 30tis (a šla by ještě větší sleva ) a je za to Ford Focus s 1.5Ecoboost v Titanium Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.