Přejít na obsah

Čekání na Rapida - koupě nového vozu


manfroto

Doporučené příspěvky

Je pravda že nejezdím s rádiem na plné kule, mám hlasitost nastavenou tak jak mi to vyhovuje a nikde mi nic nerezonuje. Věřím , že když přeženu basy, tak že budou rezonovat tapecy, ale ne kličky.

Ony právě rezonují o plast výplně. Neboj, kdybych to neřešil podruhé, tak to nepíši a věř, že mne proklínali při této reklamaci...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lusto, no driv to tak bylo, nyni vse muze byt jinak. Ja cornery nemam a tak ted pri dodelavce tempomatu musim koupit i spravnou jednotku. No a kdyz uz budu kupovat jednotku primarne kvuli tempomatu co podporuje cornery, necham si dodelat i cornery, bohuzel to vyzaduje natahnout kabelaz k mlhovkam od jednotky.

Proto doporucuji to zvazit.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

KubinoPV: Já neříkám, že ti to nevěřím, jenom s tím já osobně nemám problém, abych řekl pravdu tak jsem snad na ty kličy za dobu co mám auto ještě ani nesahal, budu to muset omrknout.

Petrrr: Asi to blbě vyznělo, ale já jsem ho od těch cornerů nechtěl odradit naopak ti dávám za pravdu, jen jsem chtěl upozornit, že corner pravděpodobně neznamená 100% jistotu jednotky podporující tempomat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mi to nedalo a dnes jsem tam zavolal.. samozřejmě se prostě "zapomněli" ozvat. Nicméně auto objednáno na 21. týden, takže vlastně poslední MR2015

 

EDIT: docela by mě zajímalo, jak by se to řešilo, kdyby jim systém vyhodil až 22. týden a následující... (A spolu s tím mě napadá, neměly by se už každým dnem změnit ceníky?)

Editováno: , autor: toldi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Popsaná výbava je,ale mě zarazilo takové množství možností  :kol-48:  a hlavně, inzerát snese všechno,realita je občas o dost horší ... Tak díky všem,jsem se dozvěděl,že jich je mrtě moc a stejně se v tom nevyznám  :kol-98: snad jen, že elegance=style plus a tzn. nejvyšší výbava asi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...