Přejít na obsah

Čekání na Rapida - koupě nového vozu


manfroto

Doporučené příspěvky

Jenom nevím, zda je v základu ambientní osvětlení interiéru nebo je nutné přikoupit asistenta dálkových světel? :kol-32: jinak Rapid je objednán jako předváděcí, ale budu s ním jezdit hned od začátku, nicméně 9 měsíců bude majitelem prodejce.

20181026_215504.jpg

Editováno: , autor: bunicek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel 25% slevu asi nikde nedostaneš  :D ale mám slabší verzi ve služební Fabii a až na tu dlouhou jedničku a zpátečku je to podle mě  lepší než 1.2 tsi.  1.2 je mnohem hlučnejší do interiéru, teda alespoň u Fabie :rolleyes:

Editováno: , autor: bunicek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No rozdil 1.2TSI vs 1.0TSI je hlavne v nastupu kroutaku. U 1.2 nastupuje mnohem mnohem drive. U 1.0 TSI si stihnu vypit kafe. [emoji23]. Jinak bych nic jineho zatim zaporneho nevidel. Hlucnost obdobna dle meho, na trivalec zadne vybrace narozdil od treba 1.0mpi v F3. Porovnavam sveho R 2013 vs noveho sluzebniho z prace se 400 najetymi km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 hodinami, bunicek napsal:

Jenom nevím, zda je v základu ambientní osvětlení interiéru nebo je nutné přikoupit asistenta dálkových světel? :kol-32: 

V konfigurátoru je to klasicky napsané zcela nepřehledně, ale Style má Rain & Light Assist se vším všudy. Připlácí se čistě za aut. dálková.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jako můžete se přijet podívat, ale projet nikoho nenechám  :D  ještě se rozmýšlim jestli to nevezmu normálně se zaměstnaneckou slevou, to bych byl 1. majitel, ale bylo by to o nějakých 8000,- dražší... Ještě přemýšlím o Scale, ale záleží na ceně a jak se mi bude líbit . V tom případě bych si to mohl ještě po 9 měsících rozmyslet a nechat Rapida jakoby protiúčtem. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem, ale stačí znát správný lidi a naše firma bere služební auta Škodovky, takže jsou tam pro zaměstnance domluvený slevy :) s tím protiúčtem ještě nevím zda by to vůbec šlo.... stejně manželka se Rapida nebude chtít vzdát a já o Scale přemýšlím jenom z důvodu možnosti 1.5 tsi....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On 1.0 TSI není špatný motor, ale asi bych to shrnul takto, měl jsem HTP, chtěl jsem koupit 1.0 TSI, projel jsem se, nakonec jsem vzal 1.2 TSI, asi tolik :). On 1.0 TSI je dobrý motor, ale ve Fábii a Rapidu to poslali do kytek tou převodovkou, na dálnici super, ale jinak... Nicméně to je můj osobní názor :) Ale v současnosti stejně není jiná volba, tak není důvod o tom polemizovat :)

Editováno: , autor: Martab
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

samozřejmě nesrovnávám HTP a TSi, ale obecně motor se 3 a 4 válcema. A taky netvrdím, že ten litr špatně jede. Jenže ten projev motoru co má o válec míň je prostě hnus. Když do toho sedneš po přechodu z normálního auta, tak máš pocit, že se to nepohne z místa. Určitě se dá zvyknout na to, že po sešlápnutí plynu můžeš vypít kafe než se to rozjede, ale na tohle si zvykat fakt nehodlám. Motor má mít z principu minimálně 4 válce, to je nezpochybnitelný fakt. Ví to moc dobře i automobilka a tenhle paskvil je nucena dávat víceméně z donucení. Ono když není jiná volba, tak si ho stejně koupit musíte a těžko ho budete pomlouvat. Rád bych tady byl ale za 6 let, až tenhle trend pomine a sám výrobce přizná, že tenhle motor byl omyl, jak ti nynější vychvalovači budou protahovat ry.áky :D

  • Pozitivní 1
  • Negativní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
V Mon Dec 17 2018 na 9:07, bunicek napsal:

Tak už je tady :) 24.10.2018 objednáno.

Edit. Foto bez námrazy 

 

 

20181217_105653.jpg

20181217_105834.jpg

Tak to je teda fofr, ja objednal na konci září a zatim nic.. PS:Neměl by mít Style černá zrcátka, a né v barvě? 

Editováno: , autor: Sklennny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...