STK - Ostatní - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

STK

Seficek

Doporučené příspěvky

nefungují ti hydrooštely, kterými se naklápí paraboly světel... je to kolečko, co máš u levého kolene.. zajed si někam ke zdi a kolečkem pohybuj v protismeru hodinových ručiček.. pokud ti světla ,,nepadají,, dolů tak ti nefugují hydroštely, patrně ti někde praskly a vytekla ti kapalina, která paraboly ovládá.. máš tři řešení

1- necháš si udělat nové hdyroštely, materiál je kolem 1500 korun, plus práce. Za pár let na tom budeš zase stejně.

2- vykucháš celý ten nesmysl a seženeš si motorky z oktávky a uděláš si naklápění na elektriku.. cena záleží za kolik motorky seženeš, nějaké kabely, ovládání, a čas.

3- vys...reš se na to, dáš auto známému, aby ti to protahl s tím, že necháš na palubce bankovku zajímavé hodnoty.. záleží jak moc dobrý známý na STK máš..

Mně hydroštely po 9 letech dosloužily, takže auto protahuju na spřatelene STK a nestydím se za to, nefungující hydroštel není žádná závada na vyhození z STK, ovšem páni techici na to maj jinej názor..

a pravda, felda žádnou automatickou korekci nemá, má mechanickou... zkus třeba nějaký jiný stk, každý technik to bere jinak...

Editováno: , autor: JirkaBrno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 7. 11. 2012 na 19:45, Seficek napsal:

ale hydroštely nejsou automatická regulace, ale manuální, tak nechápu

Neřeš jestli automat nebo manuál. Asi nemají jinou kolonku. Prostě jsou to hydroštely, jak Ti už tři předřečníci napsali.

Jak na to, tam návod taky máš.

Odkaz ke komentáři

A co zkusit naštelovat světla ať ti svítí jak mají a zajet jinam na STK..?? To si nezkusil mě se na to ani nepodíval a to mě hydroštely blbnou pravá strana se moc nehýbe. A ještě k tomu mě světla šteloval on na STK a to od motoru těma ,,maticema" a jak říkám hydroštel ho nezajímal ani já ho nepoužívám vůbec.. :kol-31:

(Podotýkám, že naloženej nejezdím, a to že málo funguje hydroštel má asi na svědomí kanec co ho tchán trochu popovezl).

Editováno: , autor: Toom
Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Presne tak vzdy mi to vydrzelo rok a pak uz jen trochu se hybe . Ale osvedcilo se mi davat auto do autorizovaneho servisu skoda a oni mi vzdy zajistili stk i s tema nefunkcinimi sklony, protoze vedeli zo to casto odchazi.

Editováno: , autor: ASPIRE
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...