Přejít na obsah

STK


Seficek

Doporučené příspěvky

nefungují ti hydrooštely, kterými se naklápí paraboly světel... je to kolečko, co máš u levého kolene.. zajed si někam ke zdi a kolečkem pohybuj v protismeru hodinových ručiček.. pokud ti světla ,,nepadají,, dolů tak ti nefugují hydroštely, patrně ti někde praskly a vytekla ti kapalina, která paraboly ovládá.. máš tři řešení

1- necháš si udělat nové hdyroštely, materiál je kolem 1500 korun, plus práce. Za pár let na tom budeš zase stejně.

2- vykucháš celý ten nesmysl a seženeš si motorky z oktávky a uděláš si naklápění na elektriku.. cena záleží za kolik motorky seženeš, nějaké kabely, ovládání, a čas.

3- vys...reš se na to, dáš auto známému, aby ti to protahl s tím, že necháš na palubce bankovku zajímavé hodnoty.. záleží jak moc dobrý známý na STK máš..

Mně hydroštely po 9 letech dosloužily, takže auto protahuju na spřatelene STK a nestydím se za to, nefungující hydroštel není žádná závada na vyhození z STK, ovšem páni techici na to maj jinej názor..

a pravda, felda žádnou automatickou korekci nemá, má mechanickou... zkus třeba nějaký jiný stk, každý technik to bere jinak...

Editováno: , autor: JirkaBrno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co zkusit naštelovat světla ať ti svítí jak mají a zajet jinam na STK..?? To si nezkusil mě se na to ani nepodíval a to mě hydroštely blbnou pravá strana se moc nehýbe. A ještě k tomu mě světla šteloval on na STK a to od motoru těma ,,maticema" a jak říkám hydroštel ho nezajímal ani já ho nepoužívám vůbec.. :kol-31:

(Podotýkám, že naloženej nejezdím, a to že málo funguje hydroštel má asi na svědomí kanec co ho tchán trochu popovezl).

Editováno: , autor: Toom
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Presne tak vzdy mi to vydrzelo rok a pak uz jen trochu se hybe . Ale osvedcilo se mi davat auto do autorizovaneho servisu skoda a oni mi vzdy zajistili stk i s tema nefunkcinimi sklony, protoze vedeli zo to casto odchazi.

Editováno: , autor: ASPIRE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...