Přejít na obsah

Minisraz Yetíků Prostějov 18.11.2012


Tygrik

Doporučené příspěvky

Miku, Ty jsi úplně hloupatý. Když už jsi mě nadelegoval, ať to organizuji, tak tam snad budu, ne? :doh Jsem sice introvertní egocentrista, předstírající altruistického extraverta, ale zase tak svoji osobu nepotřebuji zdůrazňovat. ;) Byl bych klidnější, kdybys dojel se svojí drahou polovičkou, aspoň někdo na Tebe platí! :p

Poprosil bych všechny, aby se nahlásili do 14. 11., abych stihl případně bloknout více míst. A aby uvedli, zda dojedou přímo ke Kolibě, nebo počkají u Tesca.

Zde je sjezd Prostějov Sever a Tesco.

Editováno: , autor: Tygrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V úvodu je napsáno, že se nemusím obtěžovat něco psát, ale já napíši :

Tygříku, já tedy přijedu, když musím.

V pátek 16.11 je v podniku, kde pracuji, malá, pánská, jízda, kde také musím být a trošku se obávám, že se celý víkend na jídlo ani nepodívám, takže do PV snad raději přijedu až po o.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj chlapci.

Prozradí mi někdo, na kolik hodin se ta taškařice asi chystá? Budu v té době v republice, ale mám už "nasmlouvanou" návštěvu v Litomyšli, tak jestli to za vámi stíhám nebo ne. Rád bych se opět něco nového dozvěděl z kruhu zasvěcených. Sand bych se na to parkoviště ještě s "mladým" vlezl k té vaší flotile ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau kluci, berete mezi sebe i uplně cizí? Jezdím taky YETInkou, 2.0 TDI. Přes Prostějov projíždím 2x týdně, teď v pátek jsem projel i tu zatáčku okolo Plumlovské přehrady :kol-28: , ale byl provoz a to auto předemnou jelo 70. Pokud by to vyšlo časově, tak bych nakoukl i za vámi?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...