Přejít na obsah

Minisraz Yetíků Prostějov 18.11.2012


Tygrik

Doporučené příspěvky

Moc jsem se těšil, že se za vámi všemi konečně vyrazím podívat a poznat vás,ale práce mě zasekla v Praze :-( těším se aspoň na fotky a budu doufat, že už na další sraz mi to vyjde. Rád bych prozkoumal ty vaše krasavce a případně nabral inspiraci co ještě doladit. Hezky si to užijte-moc závidím.Tak snad příště konečně na viděnou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji všem, kteří do Prostějova přijeli a doufám, že se vám miniakce aspoň trošku líbila. Poděkování také patří Kubovi a jeho drahé polovičce. Musím uznat, že Plumlovák byl moooc dobrý. :)

Fotky dodám v týdnu. Artigasovi se omlouvám za pomalou jízdu do Drahaňáku, zvolil jsem kompromis mezi užitím si rychlosti a tím, aby se kolona neroztrhala. A této osobě děkuji za tekuté vitamíny. :worthy Poděkování patří i Kongovi a Goginovi. Vědí za co. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže ako vidím z fotiek Pawouka (ktorý mi pomohol dekódovať Artigasov tajný kód k jeho albumu) a Artigasa trochu ste si užili. A keďže už Tygrík absolvoval pomalou jízdu do Drahaňáku, tak vietor do vlasov vám pomohla nahnať aspoň tá turbína :kol-24: Iba snáď to počasie nebolo najideálnejšie. Teší ma, že hnedáci boli v prevahe :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Den po té.

Tulák je umytý, ale nebylo skoro co čistit. Myslel jsem, že Tygřík nás prožene horším terénem, ale možná to bylo myšleno tak schválně, s ohledem na hosty a jejich terénu nepřizpůsobivými auty.

Tygříku, už se opakuji, ale ještě jednou pochvala, ale příště, žádné ohledy a ať vidím někoho bezmocně na kolenou prosit o vytažení jeho po kliky dveří zahrabaného auta. ( doufám, že to nebudu já! )

Takže ode mě 1- a ti, kdo nepřijely mohou jen litovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...