Přejít na obsah

Twisted

Doporučené příspěvky

ja keď som bol na autosalone v Bratislave tak tam predstavovali výrobky AutoGlym, som sa s tým chlapíkom rozprával a povedal mi že majú na tieto oderky, ryhy pastu ktorá to buď zalaští alebo zakryje, ešte som sa nedostal ktomu aby som si niečo od nich kúpil ale ak by niekto mal skúsenosti tak nech napíše, na ich facebook stránke sú aj fotky čo robia s tými pastami

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Dneska mě jeden pán nacouval do auta a odjel, já u toho nebyl, ale mám svědka. Mám akorát SPZ toho hodného pána co do mě nacouval a odjel a telefon svědka. Dveře jsem umyl a zjistil že je podřený vrchní krycí lak na ploše cca 20 x 30 cm a dva škrábance až do plniče, plech je trochu promáčklý je tam lom. Jak mám postupovat má smysl jít na policii a ztrácet čas (policie, pojištovna, servis- bez auta, zajištění svědka, dokazování, telefonáty, atd..), nebo to mám nechat rozleštit někde u lakýrníka a nebo sám třeba tempem?  Pokud bych zjistil vyníka kolik mám po něm požadovat (třeba 500,2000?) jaká může být škoda? kolik může stát to rozleštění.

post-65418-0-96733300-1423222775_thumb.j

post-65418-0-38474900-1423222783_thumb.j

post-65418-0-07916200-1423222790_thumb.j

post-65418-0-00400200-1423222799_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samotné lakování bych viděl také tak na ty 2000 Kč. Ale co s tou deformací? Kamarád si jednou nechával vyrovnávat drobnou nerovnost na střeše. Upustil tam kolo při nakládání na nosič. Vyrovnávali to pomocí nějakých nástrojů bez poškození laku. Přesnou cenu si už nepamatuji. Ale řekl bych, že to bylo také něco kolem 2000 Kč.

 

David

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

No nevím jestli to bude stejný případ ale něco podobného jsem si udělal na jiném autě když jsem k autu přivážel pytle s omítkou a jakoby tím jedím pytlem jsem to štrejchnul. Ty pytle jsou většinou zadělaný takže je to jak šmirgl.

Editováno: , autor: flacek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaky prosim presny nazev te 3M pasty?

Napadlo me od Sonaxu toto, ale asi to neni jak ctu dobry napad.

SONAX XTR leštěnka s voskem WAX2

Pro vyzrálé a metalizované laky a lakované plasty. Obsahuje velice jemné brusné složky. Obsahuje NANO vosky. Nanáší se pouze v tenké vrstvě - jemně čistí, odstraňuje šmouhy po mycích kartáčích. Odstraní drobné škrábance z laku, oživí barvy a navrátí původní lesk. Dlouhodobě chrání před povětrnostními vlivy a konzervuje lak. Nízká spotřeba na 1 auto (cca 25 ml).NanoPro Technologie jsou nově vyvinuté materiály a ingredience používané pro kompletní údržbu především laku karosérie. Vnikají do mikroskopických pórů laku a tím opravují budoucí "zárodky" jeho poškození. Snadno a rychle se roztírají, dodají třpytící lesk, nezanechávají bílé fleky, když se vosk dostane na gumové a umělohmotné části vozu. Zaručují skvělou dlouhodobou konzervaci - ochrání vůz na období cca 8 měsíců (při běžné frekvenci mytí i v automatických myčkách).

Editováno: , autor: Pandora
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejprve bych se poradil s nekym kdo uz neco rozlestoval jako hrubou/jemnou pastu zvolit, podle velioti/hloubky daneho poskozeni, at neudelas vic skody nez uzitku. A jinak plne souhlasim s Wittmanem, spotrebujes toho minimum, je tedy zbytecne kupovat cely litr pasty, s ohledem na to ze pro idealni vysledek jich nejspis budes potrebovat vic druhu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...