JirkaBrno Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 cus bus, je tu někdo, kdo umí, nebo zná někoho, kdo umí dodělat vyhřívání sedaček do Fabie II ?? Myslím tak, že přivezu auto- zaplatím- odvezu auto.. na toto si netroufám to dělat doma v garáži, takže hledám někoho, kdo to umí.. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Stoji to za těch cca 12 000 Kč, jen za díly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 nebo sežen sedačky s vyýhřevem a zapoj el. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Příteli okřídleného šípu, pro : JirkaBrno - podle toho čus bus usuzuji, že máš řidičák asi tak pět let. Pokud jsem Tě udělal starším, omlouvám se. Zvaž to elektrické vytápění. Pro mladé muže, tedy pokud ještě nemáš děti, takové vyhřívání není moc vhodné pro reprodukční orgány. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Tak to jsem ještě neslyšel. A jaký to má vliv na ženy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Příteli okřídleného šípu, pro: žralok - na ženy to vliv nemá, ty nemají šourek a varlata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Takže když si ho pokaždé upravím tak aby se nedotýkal sedačky tak to tedy bude v pohodě jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 cus bus, je tu někdo, kdo umí, nebo zná někoho, kdo umí dodělat vyhřívání sedaček do Fabie II ?? Myslím tak, že přivezu auto- zaplatím- odvezu auto.. na toto si netroufám to dělat doma v garáži, takže hledám někoho, kdo to umí.. dík Mám už druhou zimu ve služební FAB II toto: http://www.htcarsyst...hrivani_sedadel originál zabudované v původních sedačkách. Montáž jsem dělal sám. Funguje to k plné spokojenosti . Firma HTcar je schopna nabídnout i montáž Cena bych řekl je slušná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 No já vyhřívané sedačky mám, origo... mají dva stupně, buď topí málo nebo moc :-) jestli jsem je za ty roky zapnul dvakrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Příteli okřídleného šípu, pro: žralok - ono nejde o něj. Jde o šourek a obsah v něj, který je asi o jeden stupeň chladnější, to si určitě někdy zaregistroval. Zahřívat tyto orgány, není pro reprodukční schopnost pozitivní. Ty asi vlastníš vyhřívané sedačky? Patrně máš zájem o radu jak eliminovat případnou impotenci. Existují dvě možnosti. Nepoužívat vyhřívání či dokonale teplotně odstínit tyto partie. Ovšem jak je odstínit od tepla, to již nechám na Tvé fantazii. Pevně věřím, že si člověk zručný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Tak přestanu nosit raději i termoprádlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Má to dva stupně Kolíbka II svítí červeně intenzivní, kolíbka I svítí zeleně udžovací. http://www.htcar.cz/hts-fb-ii-vyhrivani-sedadel-pod-calouneni-pro-s-fabia-ii-roomster-2-sedadla/d-70619/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Příteli okřídleného šípu, pro: žralok - to pro Boha néé. Jen žádné těsné věci co škrtí a to vyhřívání. To je taková odborná rada.Každý si může nakládat se svým zdravím jak uzná za vhodné. Léčení mužské neplodnosti, pokud nastane, je v takových případech komplikované a s nejistým účinkem, ale není tak nákladné, jako při karcinomu plic. Já jen, že někoho by to mohlo v pozdějším věku mrzet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompeus Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Radomíre nic ve zlým ale větší kravinu jsem neslyšel :'> Určitě se sprchuješ nebo napouštíš vanu vodou o teplotě kolem 36C aby tvůj šourek měl stálou teplotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 :D Vyhlašuji soutěž o nejvtipnější vlákno Můj názázor na to je takový, že na zdravíí to nebude mít vliv. Já je používám dost často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) Příteli okřídleného šípu, pro: žralok - to pro Boha néé. Jen žádné těsné věci co škrtí a to vyhřívání. To je taková odborná rada.Každý si může nakládat se svým zdravím jak uzná za vhodné. Léčení mužské neplodnosti, pokud nastane, je v takových případech komplikované a s nejistým účinkem, ale není tak nákladné, jako při karcinomu plic. Já jen, že někoho by to mohlo v pozdějším věku mrzet. Vyškrtněte někdo toho urologa teoretika, to raději poslouchat Prochyho, než tyhle žvásty. Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Hosi , a ja si byl jistej ze tu zjistim jak si zahrat prdel a pritom vidim ze se tu resi jak predejit impotenci 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) Bez ohřevu sedaček si svojí Fabii nedovedu představit, mám pěti polohový potenciometr. TDi vcelku moc netopí, ale když je teplo pod zadkem tak jsem to dnes v -6 ani neřešil. Nebo spíš topí dobře, ale ne po třech kilometrech. Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 No ja to poznam hlavne ve sluzebaku jaka to je pohodicka ... nez auto vytopim na prijatelnou teplotu tak to zabere par kilometru a prdel v teploucku je hned ... a kurna , panove je to slast no ni jeste by to chtelo vyhrivany volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Tak pozor na šourek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 To abych jezdil v suspiku co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 6. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 cus bus, ridicak mam 13 let, deti 2, takze v klidu.. jinak tahle firma to prodava za 2600 korun, plus 1000kc montaz... zaruka 2 roky http://www.htcar.cz/hts-fb-ii-vyhrivani-sedadel-pod-calouneni-pro-s-fabia-ii-roomster-2-sedadla/d-70619/ s origo tlacitky 3200.. nevim kdo kde vzal cenu 12000... ano, stoji mi to,nesnasim tu zstudenou sedacku...jezdim kazdy den.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 6. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 jo a jeste bacha na prilis tesne dziny a uple trencle, to prej taky sourku vadi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Podle mě těch 12 tisíc se myslí za dodělání aby to bylo originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 6. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 to sice jo, ale to do toho nedam.. jen by me zajimalo jak dlouho to co jsem nasel vydrzi, cena te decky na jedno sedadlo je 600korun, aby to tyden po zaruce neodeslo.. jinak ta cena mi prijde celkem gut ne..? +1000kc montaz.. prej je to 5hodin prace... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.