Přejít na obsah

Přímé sání Octavia 1.8t 20v Turbo ???


veisen

Doporučené příspěvky

Bohužel ne, mám stejné auto a chtěl jsem taky přímý kit sání, nakonec zjistíš, že kvůli váze vzduchu a ještě jakési sondě, nemužeš zrušit ten kastlík a můžeš udělat pouze výměnu vzduchové vložky....

Já jsem se o to zajímal u KN a green a nakonec mi to mechanici všude rozmluvili...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Blbost, na váze nezáleží - to jen někteří říkají že pak odchází. Já jezim na těchdle motorech už 4 řoky a NO PROBLEM. Znám i auto 1,8t co má na přímém sání od KN a čipu na 195PS naskákáno 220 tis km v pohodě. To čidlo na filtrboxu - to máš trošku pravdu - odpojit se nedá - co ti ale brání v tom, přemístit ho na potrubí mezi váhu a kužel. No a frčíme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To čidlo přece ví objem toho kastlíku a z toho to nějak kompl dopočítá kolik a co je potřeba, ale na té trubce jsem si nedokázal dost dobře představit, jak by to mohlo fungovat

Tak takhle jsem to neštudoval - podle mě to čidlo jen hlídá podtlak. RS ho vůbec nemá a místo toho má regulační ventil turba který hlídá tlak mezi turbem a škrtící klapkou. Nicméně 1,8t s čidlem na filtrboxu jsem měl, teď mám RS - na obou verzích přímé sání KN - a vpohodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mam asi uz tretí BOV a je to znat, pokud je ten BOV opravdu kvalitní (treba Bidrin dela dobry veci) tak se ti zmensi turbodira.

Pokud by jsi chtel mam tu BOV od Bidrina MKII Twin port, nepouzitej za 2500 s dokladem, modrej elox, ja mam ted HKS

728 823 071

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj mám taky přímé sání od Green na RSu ale mám jenom obyč 1,8T.Musel jsem dodělávat vymezovací kroužek mezi rouru sání a filtr protože jsem ho nemohl stáhnout mám motor typ AGU a ten má menší rouru.Čidlo jsem zapasoval do vyrobeného tep.štítu a zatím poho.Ve spojení s BOV Bidrin krásný zvuk.Výkon 141kw.Přidávám foto ale je pouze z mobilu.

post-26-1156705725.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...