Přejít na obsah

Kryt zavazadlového prostoru za zadními sedadly - foto, zkušenosti


jakudo

Doporučené příspěvky

Zdravím:)

během týdne si jdu pro Roomstera (Bože už aby to bylo!) a v různých doplňcích a příslušenstvích jsem našel ten "kryt zavazadlového prostoru za zadními sedadly".

Byl bych rád, kdyby se někdo podělil o zkušenosti s tímto doplňkem - jestli je to užitečné, nebo zbytečné, jak moc je ten kryt kvalitní atd atd. Stojí to sice jen 555,- (ze stránek www.skoda-auto.cz), ale i tak se mi to nechce kupovat jen tak, pokud by to bylo zbytečné.

Za jakýkoliv postřech, info, radu, foto, ... moc díky:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm aaha tak soudruzi v MB udelali pokrok. Ja mel jen to za suchac, ale bylo to v pohode. Kdyz sme sklapel sedacky, tak seto proste odtrhlo a pak zase priliplo. Kdyz si nahodou nekdo hral se sedackou, tak se nic nestalo. U tohohle nevim, jak je to pevne, jestli to tu sedacku udrzi, nebo se to nejak vyhakne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 roky později...

Váhám jestli tu plachtu objednat. Pořád mi něco padá z deklu do kufru a to mě fakt štve. Mívám ale sedačky posunuté cca do polohy jako je ta prostřední a mezi deklem a opěradly je tak 15cm místa. Ta plachta mi připadá delší. Nebude to hodně prověšené do kufru? I když na druhou stranu to prověšení nemusí až tak vadit. Většinou na deklu vozím bundy a pod. tak se toho tam alespoň víc vejde, když to nahážu do vzniklého koryta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do kufru mi vidět není, protože mám sunset, ale když dám bundu na dekl, stačí otevřít páté dveře a hned je v kufru. Jak je ta plachta cca dlouhá. Podle fotky odhaduji že víc než 300mm. Neudělal by jsi mi nějakou fotku jak je to prověšené dolu a jak to navazuje na krajích na plastové obložení? Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...