Přejít na obsah

Manual prevodovka 6q


Lukas1450

Doporučené příspěvky

Chlapci aj vam sa teraz v mrazoch tahsie hadzu rychlosti napr 1 stupen ? mne to ide strasne tazko niekedy mi neskoci rychlost musim dat do neutralu a az tak skoci ... pripadne aj dva krat po sebe musim vyradit a potom vojde uz pekne ... ale ked sa auto zohreje je to uz ok.. bude to olejom ??? ze je stuhnuty ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

caute chalani, presne to iste sa stava teraz mne, s tym ze ked prituhne na -15 a menej problem este aj trojku hodit, o jednotke  a dvojke nehovoriac az mam strach, ze mi ostane salt paka v ruke ako na nu musim tlacit, ako viem namazat tiahla ??? dik za radu ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nj, budem musiet, najprv vsak musim vyriesit "uspesny tyzden" a opravit predok a zadok auta po 2 laskavych odkazoch za stieracom od "zdatnych" vodicov, ktorych prekvapilo, ze v zime ked snezi a mrzne to nebrzdi na jednom metri... zn.: ak by chcel niekto poradit ako si nechat rozbit auto dva dni po sebe nech napise SS :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...