Přejít na obsah

Fabia I - motor, ? km, počet oprav...


century

Doporučené příspěvky

Fabia combi 1.2 47 KW, najeto 123000 Km, rv 2003, mnou najeto 10000, servisováno u nás v servisu, původní majitel si schoval všechny faktury...

Motor výměna řetězu, napínaku a lišty=preventivně a v záruce, jinak spotřební věci (olej, filtry, svíčky, žárovky), 2xdestičky a jednou kotouče, 4xdělaná geometrie (2xjá, při koupi a po zimě), v záruce ještě tyčky stabilizátoru, dosud nebyla jediná závada na el. instalaci ani na motoru... :D:D tak jsem zvědavej, kdy mě to čeká... :unsure: Jinak když jsem to koupil, byl trochu promáčklej zadní blatník, tak se lakovalo... <_<

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

r.v.05

cca. 30 tis. km

pred druhou rocnou prehliadkou

kyvajuce sedadlo, piskanie od motora pri brzdeni motorom, vrzgajuca spojka, pazvuky z interieru... uspesnost reklamacie - 0% (oblubene vyjadrenie - neprejavene).

+ jeden cas vyrazne klepanie motoru cca. 5-10 min. po nastartovani, preslo casom samo...

cakam kym sa vazne naseriem a zacnem vypisovat sproste listy na skoda auto slovensko. ale mozno to ani nenastane, zvykam si a neriesim... nemam na to cas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MR 05, 1,2HTP 47kW, najeto zatím jen 28tkm - brzy tedy na nějaké úsudky o kvalitě a životnosti jak motoru, tak auta, ale tak za 10 let si to povíme... :D;)

Ale k tématu:

motor - až na ojedinělé škrknutí po nastartování po delším stání nic (řešilo se to v jiném vlákně, údajně hydroštely a není to závada)

Jinak:

pazvuky v interiéru - reklamací hafo, úspěšnost reklamací velice dobrá, ikdyž jakmile se objevím ve svém Škoda servisu, mechanici už vytočí oči v sloup, co že to bude dnes :t

kvílení předních oken při stahování za horka- úspěšná reklamace, prý je to častý problém

...no a jinak zatím klepy klep na dřevo nic, ikdyž mám pocit, že sem tam trochu hučí PP kolo, asi ložisko, ale zatím to neřeším, páč do konce záruky ještě daleko a lepší to určitě nebude + začíná vrzat sedadlo řidiče a hrkat zámek v LP dveřích ;) takže jediné vyhlídky, které zatím mám, jsou ty, že reklamovat určitě ještě párkrát budu, no co už nabrečím.... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fabia combi 1.2HTP 47kW, cca. 13tkm.

Motor:

- silentblok, po vymene a par km sa zacal ozyvat zase :disgust:

Ostatne veci:

- tycky stabilizatorov hned na druhy den po kupe vozidla

- vrzganie sedadla vodica (uz to neuspesne riesim v druhom servise s odstupom casu asi rok, bol som uz osobne aj v skodovke, prislubili ucast na najblizsej oprave)

- zatekanie cez vsetky dvere

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lubo - to zatekanie cez dvere už popisoval IgorH. Pohľadaj na fóre. Myslím, že keď si to opravíš sám (neutrálny silikón), tak už nikdy nebudeš mať problém so zatekaním.

Viem, cital som to. Ja som to nechal utesnit v servise pri jednej navsteve v ramci zaruky a zatial je to OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...