Přejít na obsah

Koupě nové OIII - výbava, motor, atd.


rsrsrs

Doporučené příspěvky

Je to zajímavé čteníčko. Některé hlášky jsou opravdu  :specool: . Nicméně já bych volil motor 1.8TSI a to nejen z některých technických úprav, ale i v pozdější prodejní ceně, která se bude držet stejně jako dříve motory 1.9TDI. :kol-28:  Ale zase pokud bych se měl rozhodovat mezi 1.8 TSi za MEGA tak bych za tyto peníze šel raději do RS ( samo TSI ). :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Manfroto: Stejně si to nekoupíš. Chtěl si opět jen zdůraznit, že je Octavia drahá, má horší výbavu a nemá víceprvek. Kecy o tom, že si si nebyl jist jsou jen tvůj výmysl,

protože tvoje příspěvky jsou dost čitelné a mě už přijdou otravné. Ona je stejně zvláštní nemoc chodit mezi majitele OIII a furt jim říkat jak to auto vlastně nemá smysl kupovat.

 

Jsi jen obyčejný Troll :kol-46:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z meho teda taky. :) Je to jeden z prvnich vyrobenych kusu. Je to nejsilnejsi motor, ktery jiste kazdy dukladne "testoval" hned za studena. Nekoupil bych to ani o 100k levneji. Sleva 300k zni sice hezky, ale je treba si uvedomit, ze to je sleva ze zcela nerealisticke a imaginarni ceny, za kterou by si nikdo normalni to auto nekoupil, kdyz za ni lze poridit treba Audi A5. :) Za chvili je tu L&K, ktere tipuju nekde na podobnou cenu jako nyni RS, takze kupovat takoveto auto podle me postrada smysl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...