Přejít na obsah

Koupě nové OIII - výbava, motor, atd.


rsrsrs

Doporučené příspěvky

před 27 minutami, Sabiza napsal:

Hlavně by se dostal Passatem na úplně jiný level auta a nemusel by jezdit autem pro obchoďáky.

 

Jiný "level"? Opravdu, v Passatu (dost jsem se s nimi najezdil take, byt ne se svymi) nemam co se pohodli zasadne nic navic, je to mozna o pul kategorie vyse, a porad drazsi,  rozhodne nejsou ceny "podobne", jak psal @kokta7. Bez se do servisu koncernu zeptat na jejich problemy a poruchovost :D

A Octavia auto pro obchodaky ? Proc by melo byt pro obchodaky? Kupuji si jiz 3. Octavii a vzdy jako svou vlastni, za sve penize, radeji si poridim poradne vybavenou Octavii, nez se naparovat necim vetsim, v nejakem "holoprovedeni". Jezdim obvykle sam, maximalne s manzelkou, vice nepotrebuji, a preference na dalsi utraceni mam dnes jiz nekde jinde (napr. cestovani, letani a jine konicky). A to ze firmy Oktavky u nas maji nejvice ve flotilach je pro tebe pochopeni jako auto pro obchodaky? Ach, jo...kolik je ti prosim let, jestli mohu vedet ? Byl jsi nekde nekdy v nejake jine zemi, a videl tam, co maji tam firmy ve flotilach ? Tusis vubec, jak je Octavia rozsirena v Nemecku ci Britanii jen u soukromych majitelu, vzdyt je to typicke rodinne auto, ty troubo !
Nejsem rozhodne ten, kdo si potrebuje skrze auto nejak narovnavat posramocene sebevedomi ci dokonce komplexy, to necham na adolescenty, kterych je i zde dostatek... A to jsem se najezdil se spoustou i vetsich a velkych aut ruzne po svete :D Tvoje videni sveta bude asi dost omezene, co ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bol som previest RSu, vo vseobecnosti spokojnost, ale predajca nechce spustit ani halier z ceny. Canton sa mi podarilo nastavit aspon tak, aby to hralo ako seriove audio :D Ticho na dialnici je vyborne (asi vdaka active noise canceling), motor nepocut vobec, akurat aerohluk tym padom velmi vynika. podvozok je tvrdy, v interieri sa ozyvali uz nejake pazvuky. moj dojem je taky, ze ak nevydolujem aspon 10% zlavu, tak do toho nejdem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v opli sme sa jednali z 28tis na 24tis, velka spokojnost, ale priserny dizajn aj z vonku aj z vnutra...vystupim a neviem, akym autom som isiel, ziadna emocia, ziaden pocit...

Uvidim, obidem vsetky predajne, ze kto kde da aku zlavu a ci su ochotni ist este nizsie, ak nebudem spokojny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 27 minutami, M_ike napsal:

Tak snad se Ti podari tu cenu stahnout. V cechach je pro lidi z ulice strop nejakych 7% obvykle.

A tech 10%+ jsou slevy na ICO, flotily apod.

Na ICO jiz davno Skoda nic nedava (na rozdil od jinych koncernovych znacek) :wacko: 
Tech 16% bude asi iluzornich, myslim, ze se nedostane ani na tech 10%, me se podarilo kolem 7-8%, vic dle me nedaji. To je nynejsi politika Skody, dealeri moc prostor nemaji...
Ale nevim, jak to je na Slovensku, nicmene do Ceska jezdi kupovat Oktavky ve velkem bezne napr. Nemci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oponuješ ? Myslím, že mluvíš o zcela něčem jiném, a nevím proč?
Mám takový nejasný pocit, že @niio zde jasně na několik stranách příspěvků deklaroval, že si chce koupit 1 (slovy JEDNO) auto Octavia RS. Nebo jsem jediný, komu zde uniklo, že se ptal na nákup flotily aut do firmy ? Na jedno auto 16% nedostane, a povídat mu, že někdo někde to dostane, protože nakupuje flotilu či má známé, kteří mu to dají, to jsou takové knížecí rady, protože jsou mu úplně k ničemu :wacko: Když se dostane na Slovensku na 10%, bude to úspěch... Ale jen můj názor...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hádáte se trochu zbytečně, pro běžného zákazníka je stejně vyšší sleva nedostupná. Dobře to píše omicron.

Prodejce má svoje marže pod které určitě nepůjde jen ze známosti - možná tak známost s majitelem salonu. Ale kdo by si v dnešní době ubíral zisk jen pro ksicht.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 30 minutami, MichalRr napsal:

Tak znovu. Reaguji na tebe a ne na Niio a jen upravuji co si napsal, že když někdo zmíní 16% nemusí to být iluze, ale může to být pravda. :)

 

16% sleva na Octavii je solidní. K nám se teď dostal nový aktualizovaný dokument od dealera, že máme nové slevy pro auta od ŠA. A upozorňuji, že jde o nákup auta na soukromou osobu, nikoli na IČO. Stačí se v práci nahlásit, že chce člověk potvrzení o zaměstnání. Prostě prokázat, že u nás dělá.

 

Capture.thumb.JPG.57457d582d6a6045ea43cdb1d5d43796.JPG

Editováno: , autor: Sabiza
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 minutami, Sabiza napsal:

 

16% sleva na Octavii je solidní. K nám se teď dostal nový aktualizovaný dokument od dealera, že máme nové slevy pro auta od ŠA. A upozorňuji, že jde o nákup auta na soukromou osobu, nikoli na IČO.

 

Capture.thumb.JPG.57457d582d6a6045ea43cdb1d5d43796.JPG

 

Jenže my v té společnosti kde jsi Ty nejsme...

 

Takže je nám to k ničemu. To je frajeřina se ohánět něčím, co je ovšem nedostupné většině....anebo se můžem přihlásit u vás o slevu taky??

 

Editováno: , autor: stanmar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Aleš_BX: Chápu, že jako prodejce musíš být ihned nasraný, avšak věř, že leasingovka opravdu nejsme.  :)

 

Kdyby to bylo postihnutelné, tak by snad tyto nabídky nedávali i lidem, kteří přijdou na pohovor, jako jeden z bonusů. Když jsem před několika lety přišel z pohovoru, donesl jsem si celou složku podobných věcí.

 

A co se týče toho Roomstra, máš pravdu, neprodává se, avšak dokument byl zaslán přímo z HR. To, že tam má ŠA chybu, můžeš reklamovat třeba ve Vestci, Praze, Hlučíně nebo Českých Budějovicích, kde nám tyto věci nabízí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak, tyhle slevy se s běžnou slevou pro zákazníka absolutně nedají srovnat. Je smutné, že někteří lidé žijí v tom, že dealer má na Fabii 100 tisíc a hlavním cílem je co nejvíc prodejce sedřít z kůže. Plus do toho podobné tabulky pro specifického velkoodběratele... Jdu blade

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Sabiza to co jsi uvedl, plati pro spolecnost, ktera bere MINIMALNE 100 VOZU ROCNE. A jak to vim? Jednoduse. Pritelkyne v necem podobnem dela a diky tomu dostala ~13% slevu na vuz. Ano, ma to podminky. Auto musi byt minimalne rok psane na ni, musi mit potvrzeni od zamestnavatele ze tam pracuje nejakou dobu a z firmy musi k danemu dealerovi jit ofiko cestou info ze tenhle franta z uctarny si tam jde pro vyvonenou octavku.

 

@Aleš_BX Alesi, rozdil (ta sleva) nejde z kapsy zamestnavatele.. je to opet nejaka ramcova smlouva, ktera je ale rozsirena i na zamestnance diky velkodoberu vozu. Je to smlouva primo se skodovkou, nikoliv s dealerem. Takze ano, kdyz se to auto vezme, tak dealer na nem bude mit +/- max 10 litru zisk (a po odectu nakladu za praci prodejce ani to ne), ale skodovka po nejake dobe (1x - 2x rocne..??) vyplati ten rozdil z tech ramcovejch smluv kterejch je fakt dost.

 

A timhle celym se furt dostavame k tomu, ze kdyz nekdo prijde jen tak z ulice, dostane MAX 7% na cenu vozu bez priplatkove vybavy.

Editováno: , autor: M_ike
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sabizu ignorujte. Motá páté přes deváté a plete si pojem s průjmem. Hází ramena a pak je sem schopný dát foto svého vozu, do kterého by snad ani prase nenastoupilo :-D

 

Srovnávání slev je naprosto zcestné, přesně z toho důvodu, který píšeš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...