Přejít na obsah

Tažné zařízení


pikydrtic

Doporučené příspěvky

Není to v nárazníku, ale jen ve spodní části, kde jsou senzory. Je to z vnitřní strany naznačené. Jak říká Ferda, nic složitého a je to posunuté kousek vlevo z důvodu sklápěcí elektriky. Tedy bavíme se samozřejmě o origo tažném na bajonet.

Editováno: , autor: waikiki
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám na superbu westfalia bajonet a je tam dole jen malý výřez neviditelný - odpoledne nafotím a ukážu Ti to - také jsem chtěl at to nejde vůbe vidět a pokud si neklekneš pod auto, tak to nepoznáš. Jen pokud máš parkovací senzory, tak pozor na elektropřípojku, at Ti je odpojí.

Editováno: , autor: frenkyyy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sorry originál tažné je jiná třída. Kdo si dá na Superba2 jiné než originál tažné je sebevrah, protože rozhozenou káru ti nic jiného nesrovná než ABS s ESP, které ví, že táhne káru. Kdo zažil ví o čem mluvím.

Editováno: , autor: ferda25
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Zbastlit to určitě nějak půjde, ale doporučoval bych spíše připlatit za originální řešení, než potom řešit problémy s neorigo řešením.

Pokud auto již není v záruce, tak bych se obrátil na místní servismany, kteří to umí udělat "jako z výroby" za v mnoha případech cenu nižší než v autorizáku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kto videl neorigo ťažné tak by to nekúpil 

 

 

som jedine za originál , po sundáni koule nie je nič vidieť , koule sa uloží k rezerve , elektrika je vysúvacia a všetko pekne pasuje , samozrejmosť je canbus elektrika ...

 

 

ak už chce niekto na SII šidiť cenu tak nech kúpi neorigo ťažné ale elektriku doporučujem jedine origo 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 7 měsíců později...

Chceš 7 alebo 13 pólovú zásuvke ? 7 sa pripáje na kabeláž vzadu od svetiel, 13 niečo musíš ťahať od poistkovej skrinky. Neviem ako v ČR, ale u nás montáž vykonáva servis s oprávnením od výrobcu ťažného, takže bez starosti. Bez potvrdenia o montáži ho neprihlásia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já co montuju tažné tak elektriku vždy origo a ta se určitě nezapojuje ke světlům ale do BCM jedině že bys měl nějaký uni modul,který ale stojí za ho.no K montáži origo elektriky je potřeba rozdělat celý bok auta kvůli kabeláži.Zapojit do BCM,do pojistkovky buď 1 nebo 2 pojistky záleží jestli budeš dávat 7 nebo 13 pól  a hlavně správně pak nakódovat aby to hlídao žárovky na vozíku a odpojovalo zadní senzory (přední pokud jsou ve výbavě zůstávají aktivní). A u origo elektriky navíc jednotka spolupracuje s ESP.

Editováno: , autor: mirdas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...