Přejít na obsah

Infotainment Rádio SWING


Doporučené příspěvky

Ja ,kdyz jsem se dival na kompatibilitu tak mi vse svitilo zelene. Tudiz jsem predpokladal, ze vse je o.k. Nic o kontaktech jsem tam v cervenem nevidel. A kdyz se podivam na autoradio s oblibenymy kontakty, tak je tam 6 velkych siluet ke kazdemu kontaktu zvlast. Neco jako k radio stanicim. Takze logicky jsem si myslel ze to jde. Cetl jsem fora. Dival na youtube. Koukal na Auto Skoda web. A nikde nic jsem nenasel. Treba jsem prehledl, ale proste nenasel. Proto, jsem se zeptal zde. Ano asi jsem mnel napsat specifikace telefonu. Nicmene to asi nejde coz je skoda. A moc nerozumim proc to swing neumi. Ale bohuzel je to tak. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak s tim propojenim kontaktu se mi stala jedna vec. Diky tomu, ze tam nemam foto. Tak jsem mezi oblibene kontakty na autoradiu dal telefonni cislo kamarada ktery mel jmeno jako svagr. Ale s tim kamaradem jsem se pred cca 5 lety nepohodl. A ted po 5 letech jsem mu zavolal omylem. No a dopadlo to tak, ze jsme opet v kontaktu. Tak aspo  k necemu to je :-) :-) :-). Ale to uz sem nepatri.

Editováno: , autor: mirecekdrah
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
V 11. 2. 2017 na 10:27, tvosi napsal:

Ahoj všem, 

 

tak jsem také absolvoval výměnu starého Swing rádia za nový barevný Swing. Pokud by do toho někdo chtěl také jít, tak postup následující:

 

1. sehnat autorádio Swing (já jsem využil jednoho eshopu s použitými díly škoda) - dávejte pozor, ať opravdu není kradené ale jde např. o rádio z totálky

2. je potřeba se zkontaktovat s oficiálním Skoda servisem - rádio je napárované na minulý vůz a bez "přepárování" do Vašeho vozu to nepůjde (je potřeba pořešit ochranu komponentů atd.) - btw. nepotřebujete žádný odblokovací kód, ten si najdou oni samy v systému

3. servis pak po Vás bude chtít občanku a ideálně fakturu o koupi rádia (to si ponechají pro případ kontroly)

4. držet si palce, ať jejich elektrikář odvede dobře práci a vše dokóduje :)

 

No k poslednímu kroku mám dotaz na kolegy, co se hrabou v diagnostice - rádio funguje, ale diagnostika hlásí chybu "ERP0617E Došlo k nepředvídané závadě systému." Netušíte o co jde a jak se toho zbavit??

 

 

USB pod radiem mas funkcni a nebo  bylo nutne upravit zapojeni?

Pripadne kdyby nekdo vedel jak rozchodit USB, tak budu vdecny za pripadne info. 

Editováno: , autor: Rady4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

U předchozí své Octavia 3, jsem taky měnil blues za barevný Swing. Kódování ve škodovce cca 20 minut, nic po mě nechtěli. Žádnou smlouvu odkud to mám, ani mou obcanku, proste nic. Pouze po nakodovani cca 400,-Kč. S technikem jsem se bavil na téma kradené autorádio. Řekl to jasné a jednoduše. On-line vyhodí hned, když je v databází kradené pak je jasná instrukce volat PČR.
Co se USB tak mi na novém swingu neslo, na dotaz ve škodovce jsem dostal odpověď:
Skodovka jako taková nesouhlasí s tím, aby se rádia prehazovala mezi jednotlivými auty. Pokud k tomu dojde, jako jakysi trest za to je pravé nefunkční USB. Dále mi bylo sděleno, ze on-line to nepovolí žádný servis, ale kabelem to povolit jde. Společně s Marocz jsme na to nepřišli, kde by se to dalo v adaptacích kabelem povolit a pro rádio jsme neměli na dlouhé kódování popisky. Takže nezprozneno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám dotaz k rádiu Swing. Rádio mám v současné Octavií od výroby. Mám před FL, vyrobenou 1/2017. Swing mám včetně BT. Dodělal jsem si originál zadní parkovací senzory, tak jak se dávají z výroby. Vše funguje jak má, ale má to jednu vadu na kráse meho díla. I přes to, ze mám přes adaptace v rádiu povolené zobrazování senzorů tyto se nezobrazují, v menu nastavení mám položku manévrování a senzory, ale když na ni kliknu rádio napíše ze je tato fc dočasně nedostupná. Nevím co s tím dal, případně kde to povolit tak aby to rádio zobrazovalo. Když zařadím zpátečku rádio ztisi hlasitost po vyřazeni zase vrátí na původní. Mám takové podezření, ze pokud nebyly senzory od výroby, ze to mají nějak blokle tu fc na rádiu, ale přímo to potvrzeno nikým nemám, pouze má domněnka. Nevíte někdo či s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

O vikendu jsem vymenil swin 5" bez BT a za swing 5" s BT. Nezobrazuje se mi ale parkovaci asistent a v menu Car/nastaven  schazi i zalozka pro nastaveni parkovaciho asistenta. Ted nevim jestli se swing vyrabel i bez park. asistenta a nebo je to problem nejakeho nastaveni. Prosel jsem cele menu radia a na nic jsem nenarazil. Zvuk parkovaciho asitenta je OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravím vás,chcel by som si dať do auta nainštalovať rádio swing(ako je na obrázku) a chcel by som sa opýtať ako je to s telefonovaním, či stačí len rádio alebo je k nemu potrebné nainštalovať aj handsfree prípadne nejaký mikrofón. auto nemá handsfree ma iba obyčajné rádio. Ďakujem

Radio-Swing-Octavia-III-MJ-2015-Car.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravím, mám OIII r.v. 2013  s autorádiem SWING MIB1 bez podpory připojení telefonu. Řeším podobný problém jako Stando5, nicméně si vystačím se starším SWINGem MIB1 (monochromatický), ale s podporou Bluetooth a HF. Komplikace neočekávám, jen dokoupení a instalaci mikrofonu.

 

Nyní jsem ve fázi koupě použitého autorádia, mám VIN a fotografii (níže), servisák ovšem nenašel potřebné sériové číslo nutné k ověření. Nevíte kde ho tedy najdu? :) 

 

 

 

 

20171208_142600.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Ahoj, mám v autě vyměněné rádio Swing (vyměnil jsem starou verzi 1 za novou verzi s dotykovým displejem s podporou log stanic rádia). Mám tam verzi FW D460, když mám připojený telefon přes bluetooth tak zvuk je "trhaný". Napadlo mě, že bych aktualizoval FW, ale podle mého VIN mi to nabízí jen verzi D260 (předpokládám tu, pro to originální původní rádio). Nepomohl by mi někdo?

T.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyměnil jsem si rádio za novější Swing viz příloha a nezobrazuji se mi tam parkovací senzory a v nastavení rádia schází i menu k senzorům. Dá se to nějak doprogramovat? U staršího Swing s chromatickým displejem to senzory zobrazovalo

Radio-Swing-Octavia-III-MJ-2015-Car.jpg.ac8721eab7c5d8ecced2093a1eb1546b.jpg

Editováno: , autor: Rady4
korekce
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Ahoj pánové chtěl bych se zeptat na jeden problém, který jsem zde nenašel. 

 

U rádia Swing bez dotykového displeje, když si připojím telefon přes bluetooth a pustím písničky co mám uložené v telefonu (Huawei), rádio v pořádku zobrazuje interpreta a název. 

Když ale pustím písničky přes spotify, tak mi rádio zobrazí text ''informace jsou nedostupné'' viz. Příloha

 

Když připojím iPhone přes bluetooth a pustím hudbu ze spotify tak rádio zobrazuje v pořádku názvy. 

 

Nenapadá prosím někoho, čím by to mohlo být? 

IMG_20180728_164932.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...