Přejít na obsah

Infotainment Rádio SWING


Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Problém spíš bude v deb.lní odpovědi.

Mě už to nejde od prosince, psal jsem na samsung i škodu. Začalo to po aktualizaci. V březnu jsem dostal novy služební telefon a bluetoth fungoval. To bylo radosti, ovšem jen do doby první aktualizace a poté zas nefunguje. Štvě mě to, ale jediné řešení je skončit se samsungem.

Řešilo se to i ve fábiích a rapidech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Woody.

ahoj.

chtel jsem se zrptat, zda uz jsi problem vyresil?

jen mne jeste napadlo, u nas v praci to pomohlo, odebrat z radia predvoleny telefon. a pak jej tam zase pridat. Jak jsi aktualizoval ten mobil novym SW, tak jestli se nezmenilo nejake klicovani, ktere si to radio u toho tveho telefonu pamatovalo a po aktualizaci uz byl pro to radio povazovan, jako jiny mobil...

po opetovnem pripojeni/prihlaseni se telefon pripojil. zkus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Ahoj všem,

rád bych vás poprosil o informaci, zda je možné k základnímu rádiu SWING 1 s 5" displejem (hardware 050; software 7060; bluetooth D460) připojit neoriginál parkovací senzory, tak aby komunikovaly s displejem rádia? Máte s tím někdo zkušenost? Našel jsem např., že některé parkovací asistenti od Steelmate by toto měly umožňovat. Budu rád za jakékoliv info. Mám O3, r.v. 2016. Poradíte, prosím? Díky moc  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Ahoj,

Mám ve své Octavii 2014 původní rádio Swing ještě bez BT, jako je v příloze. Teď bych ho chtěl trochu upgradovat. Chtěl bych telefonovat a taky bych rád zprovoznil Applecar Play, kvůli navigaci. Otázka zní jestli to řešit origo rádiem (Musel bych doinstalovat mikrofon a vyměnit rádio. Podle toho co jsem se tady dočetl bude fungovat smartlink od Bolera výš. Tedy bych musel vyměnit přihrádku spolujezdce pro autorádio + kabeláž na propojení atd.) a nebo to řešit nějakým 2DIN rádiem s android, kde bude zrcadlení telefonu fungovat? Mikrofon budu tahat do stropní lampičky v každém případě, kamarád používá pouze mikrofon co má intergován v 2DIN rádiu a když s někým hovoří, tak prý je slyšet jakoby z dálky.

 

Kdo už máte podobné zkušenosti, podělte se. Jak to budou obě verze vycházet finančně. Podotýkám, že v autě jsou jen parkovací senzory vzadu a climatic. Pro moje potřeby by mi vyhovoval dotykový swing s BT a smartlinkem, ale taková kombinace se nikde nevyskytuje. Nebo to nějak jde?

 

Díky.

 

autoradio-skoda-octavia-3-5e0035872.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...