Přejít na obsah

Hudba origo, neorigo? Jakou máte?


Doporučené příspěvky

Zajímá mě, jestli u nadšenců Superbu převládají názory na origo hudbu, resp.radia, nebo jestli máte přebastleno na svoje. Já mám jakožto příznivec dobrýho poslechu přebastleno, neuznávám origo už jen z toho důvodu, že je zastaralá a navíc nekvalitní (mám na mysli papírové repro). Jen pro začátek, radio JVC KW-AVX720 (v CZ se moc koupit nedá). Zatím napřímo k radiu origo repro. Už mám připravené přední repro Morel Tempo Pulse na zástavbu místo původních, půjde tam asi aktiv zesík a samozřejmě tlumení do předních dveří a na zadní příčku budu ještě dodělávat taky. Subwoofer Rockford Fostgate 38cm, hnaný neznačkově 450W R.M.S zesíkem(už namontováno). Držáky tašek v kufru byly neestetisky, ale zato prakticky použity k uchycení bedny subwooferu, který jsem si dělal na míru do kufru Supa. Kabely průřez samozřejmě 50mm2, což byla docela sranda protáhnout do kufru, ale po bifikundaci s kobercem se krásně povedlo. Pár fotek. A co Vy?

FOTO: http://fivajs.rajce....tim_nedodelano/

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když si vzpomeu, že jsme dříve v hundrktách scháněli různé rádia a repráky a hrálo to všelijak, tak si myslím, že origo repro v superbu je luxus, navíc je to limuzína a ta nepotřebuje mít místo kufru sub a spousty sezíků, to je tak pro fóbie a golfy :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja určite pôjdem do iných reproduktorov lebo kto si raz zvykol na niečo lepšie tak sa mu zle počúvajú tieto "papierové " chrastitka.Rádio mám symphony a to meniť nechcem lebo by som prišiel o ovládanie na volante.inak budem musieť tiez poriesit ten mp3 dekoder.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mam castecny origo sound system ve predu mam dane repro magnat s vyhybkama jinak origo a sub dam caem do bocnice kufru aby nezabral misto jinak hraje s mp3 dekoderem pekne :D

Ajo323 do supa pokud ti jde jen o voladani mf volantem tak se prodavaji adaptery na radia sony pioneer kenwood a jim podobne a neprijdes o mf volant osobne mam doma adapter na sony a pioneer a mel jsem v aute jak sony tak pioneer a vse slapalo jak ma :D

Editováno: , autor: JanSuperb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tady bych polemizoval i o kvalitě radia. Před deseti dvanácti lety možná dobrý, i když bych řekl průměrný, ale dnes? Je ale fakt, že FM transmiter je s malým snížením kvality zvuku (zkreslení na radiovlnách)

Polemizovat muzes, originalni radia hraji velice dobre a to jsem na hudbu narocny (v octavii jsem mel hifi system) a superb hraje krasne itak. O transmiteru a kvalite zvuku se nemuzeme vubec bavit. Napred vyzkousej oboje a pak pochopis, ze 3 tis je jeste adekvatni cena. Korkdyz jej dostanes od pritelkyne, pak ti nechybi uz vubec nic :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...