Přejít na obsah

RS sportove pedale do OII


Amadeus

Doporučené příspěvky

Ne, za 1980,- je má Alesio a já s ním nemám nic společnýho. Jak jsem psal už dřív, slíbenou mám jednu sadu a to za asi 900. To znamená plus minus kilo. Urcite ne 1980,-

Pokud bude možné sehnat sad víc, nevidím důvod proč je tady na foru za tu castku nenabídnout.

Jsem z Mladý Boleslavi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já jsem ten třetí !!! :)

a vzkaz pro Alesia : osobně bych uvítal, a nejsem určitě sám, kdyby bylo na stránkách auto-asp jasně řečeno, co to je za ceny. Řadu lidí možná nezajímá, jestli na to dostanou prodejní doklad a jestli je prodávající plátce, ale mně rozhodně ano. Rád bych si z tohoto sortimentu i něco koupil, ale musím v tom mít jasno. A to bohužel z těch www stránek není. A mluvíme-li o kultuře, serioznosti a podobných vlastnostech, tak bývá taky zvykem, že prodejce má na svých stránkách taky IČO. Stránky auto-asp jsou pěkně udělaný a obsah je víc, než zajímavý, ale tohle bych rozhodně prosil doladit. Věřím, že to dobrýmu bussinesu jen přispěje. Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neřeš...kdyby každý uměl a věděl co Alesio tak bysme mohli v klidu spát a nemuseli bychom mít tady to fórum, protože by v servise všechno řešili úplně s přehledem. Alesio je jedna volba a každý si to musí sám rozhodnout. Opět však platí šikovný člověk je více než jakýkoliv Škoda - servis. Věřte mi, že patří mezi ty, kterým bych svěřil auto bez pocitu, že se mě z něj něco ztratí či, že mě s ním něco provede. Můžete to říct i Vy po zkušenostech s Vašimi servisy??? Alesio má ceny vystavené a kdo má zájem a zavolá mu rozhodně nebude okraden a dostane za své peníze vše co čeká + kvalitně odvedenou práci - pokud si objedná montáž. To se mi zatím nestalo, aby mi na autě někdo něco nainstaloval a já mohl prohlásit, že je to super. No a proč na něj útočíte kvůli pedálům. Každý si je může koupit kde chce a až Vám je namontujou v servisu a oni budou upadávat a plyn nebude přidávat tak si na mě vzpomeňte.... řekl bych, že toto je typicky česká vlastnost, vidím za vším jen to špatné a každého kdo něco umí rovnou odsoudím a zašlapu do země. Já sám osobně jsem velkej rejpal a ani Alésio to se mnou nemá lehké, ale práce, kterou odvádí je kvalitní a za tím si stojím. Až jednoho dne snad otevře svůj servis nebudu se bát si znovu koupit Škodovku, protože budu vědět, že to auto se vždy opraví tak jak má. Mám být rejpavý....a proč se na to samé neptáte Amadeuse??? Je to s daní a dostanu doklad....a proč to stojí tak málo, když v servise to stojí skoro asi 3 krát tolik.... No nic nechte si to projít hlavou, já taky na všechno nereaguji...proč někomu vysvětlovat co stejně zajímá jen skutečného zákazníka a ten tu informaci dostane.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to ferda : teď jsem nějak nepochopil, o čem mluvíš. Já aspoň tady vůbec nezpochybňuju jeho kvality a odbornost, jen jsem se dovolil zeptat na obchodní stránku věci, na kterou jsem žádnou odpověď nedostal a ty mě za to málem zjebeš. A jaký: neřeš ? Co mám jako automaticky předpokládat ? :angry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vidíš....a vo tom to je.... :D:D:D . Ne teď vážně, pokud to někdo neuvede na www stránkách je to jen jeho věc a uvedl jsem, že při osobním jednání se vše dořeší.....Ps. já to plně chápu....finanční úřad můj nepřítel :D:D:D. Kdo má važný zájem zvedne telefon a zavolá....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dekuji za zastani, ne opravdu nemam cas tu vyhledavat kazdy den kdo co rekne, kdyz nekdo dela od rano od 7 do noci do 2 tak je to obtizne, upozornuje mne na clanky to muj kolega a kamarad. Jinak nejsem platce DPH kdyby to tedy nekoho zajimalo , ale doklad je samozrejmnosti, to bych to asi nemohl delat. A dejte mi prosim vedet kdo ty pedaly kde sehnal za 900 to je nemozne legalne sehnat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A dejte mi prosim vedet kdo ty pedaly kde sehnal za 900 to je nemozne legalne sehnat.

tak v tom případě mě zajímá, kde se prodávaj legálně xenony za míň jak 9800,-

spíš bych to šácnul tak na 6-7tis Kč.

teď jsem koukal, že příplatek za xena je 22 500,- a dle článku na auto.cz, kolik automobilky vydělají na jednom autě, tak VW je na 308E za auto, předpokládám, že Škoda na tom bude podobně.

abyste neřekli, že vařim z vody http://news.auto.cz/aktuality/porsche-vyde...21-799-eur.html

je to nějakých 9000Kč na autě a už jenom rozdíl mezi 22500 a 9800 je větší, než celej zisk na autě. možná, že jenom nechápu nějaký souvislosti, ale když mi je tu někdo vysvětlí, budu rád.

btw. tel xxx 177 03x je telefon na tebe? protože jestli pracuješ od 7 do 2 do noci, tak předpkládám, že ze školy už jsi asi venku...

Editováno: , autor: Luke288
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To, ze je Porsche automobilka s nejvetsim ziskem na jeden prodany kus, je dost znama vec aspon mezi "marketingove" deformovanyma lidma jako jsem ja B).

Ovsem nejak mne nesedi cisla v tom clanku, ciste teoreticky:

za prvni pololeti 06 vydelala Skoda 8,2 Mld.

Prodala cca 294 000 Aut, tak mne to vychazi na nejakych 30 000 na/ ks, tedy cca

1 000 Eur.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...