Přejít na obsah

Odskok kufru (ne pres pruziny)


Kevinios

Doporučené příspěvky

Cau lidi..nezkousel jste nekdo neco podobneho nacpat na svoji Octavku? Chtel bych poresit automaticke otevirani kufru...ale vubec se mi nelibi ty pruziny..co uz se tu tolikrat resilo. Nezkousel jste to nekdo takhle?

http://www.ecstuning..._Pod/ES1895197/

ECStuning to ma poreseny na golfika...ale i tak by me zajimalo jestli to jde nacpat misto tech dorazu co jsou na oktavce

OII FL sedan

A jeste jsem se vas odborniku chtel zeptat (mozna ze uz se to tu nekde resillo, ale nenasel jsem to) jak mam poresit odskok kufru - pri podrzeni prostredniho tlacirka mi kufr pouze odskoci a zustane zamknuty... Nevite nedo jak se toho zbavit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

ahoj kluci mám problém , mam fabii před faceliftem v kombíku, koupil jsem pružiny a ejhle ... nemůžu dovřít kufr ,jsem tam zmáčklí až po koule a chybý mi tak dobrejch 20 cm k upnýmu dovření . =((( pružiny skracovat asi né to by už nemělo žádnou sílu, tak mě napadá koupit nový vzpěry aby měli kradší pouzdro ? bo fakt nevim , hrozně jsem tu automatiku chtěl .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Nepodařilo. Mel jsem slabe vzpery. Poslal jsem je panu gorcakovi..a napsal mu ze, at tam neco prida (stěrač, křídlo) Celekm rychle poslal zpět repasovane a doplněné ale tak pul roku jsem nemohl kufr zavřít jednou rukou :D ted uz je to v klidu. Na pruzinky jsem se vyprd...resim ted jiny veci (nestartuje a blika kdykoliv se ji zamane :D )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď nerozumím... když vám odskočí kufr, tak mě se dveře normálně otevřely s pružinama, ono to zůstane odjištěné cca 2s až potom se to zase zajistí... Takže pružiny to stačí odskočit. Někdo zkoušel dát pružné dorazy (gumové čudly na dveřích) moc to nefungovalo. elektro u nás nepřichází kvůli místu v úvahu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...