Přejít na obsah

Otváranie malej časti kufra cez DO na sedane...


alcotn

Doporučené příspěvky

Stačí posunout tu desku jen o kousíček v řádu milimetrů,hlavně si pak hlídej,aby ti víko lícovalo se světlama a šlo dobře zavírat,pokud chceš víc napružit tak posuň od sebe směrem k zadním sedadlům určitě to netrefíš hned na poprvé chce to trošku si s tím pohrát :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už rozumím - díky, zítra nebo ve čtvrtek se do toho pustím, tak uvidíme... :-)

 

EDIT: Tak beru zpět, nepusím. Nemám správný klíč na práci s těmi šrouby, které drží hák. Navíc je teď takové vedro, že kufr funguje vždy, takže nepoznám žádné zlepšení. Asi se do toho pustím až na podzim. Ale ještě jednou díky za perfektní navedení a radu!

Editováno: , autor: wizaard
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Prosim Vás ako Vám funguje otváranie malej časti kufra na sedane... Ak podrzite tlacidlo na DO kufor sa pomocou plynovych vzpier otvori automaticky? alebo len odskoci centralom a jeho treba rucne otvorit? Niekedy mi ho otvori automaticky a obcas zasa nie... Bol som v servise, kde mi "vymenili" udajne nove plynove vzpery, ale problem sa neodstranil... je tam este nieco co moze automaticke otvorenie malej casti mat na starosti?

Dik.

Ano, funguje přesně jak popisuješ..po delším držení DO se otevře sám, auto mám starý ani né rok..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Setkal se prosím nekdo z vás s elektrickým oteviranim víka kufru u sedana, ale ne pomoci klicku, ale přímo nějakým tlačítkem v kabině? Mam sedana a ve výpisu výbavy mam položku "odjisteni víka zadních vyklopnych dveří vnitřní (elektricky)". Ale žádné tlačítko u řadicí paky jako ma známý u kombika nemám. Diky moc za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prave ze u kombi vím ze bývá tlačítko. Ale u sedana jsem to nikdy neviděl a tak me zarazila ta položka ve výpisu výbavy. Jiný známý co ma taky sedana ma taky el otevírání víka kufru přes DO na klicku, ale tuto položku ve výpisu výbavy nemá. Tak jsem nabyl dojmu, jestli tam původně nebylo nejake otevírání i zevnitř jako u kombi

Editováno: , autor: Sprite
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...