Přejít na obsah

Xenony - problém


hatori272

Doporučené příspěvky

Zdravím,

nevím, zda-li to tu už někdo řešil (kdyžtak děkuji za přesměrování do vlákna), ale mám problém s xenony na své Octavii I.

Nevím kdy, nevím jak, ale začaly mi svítit příliš blízko před auto. Když auto postavím před zeď, xenony se nastavují, takže v motorku asi nebude problém - jen se prostě nastaví špatně.

Existuje nějaké jednoduché nastavení xenonů (manuálně, přes šroub)?

Díky moc za odpovědi!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

mam rovnaky problem, akurat nevidim aby sa xenony nastavovali, svietia mi prilis blizko pred auto a moc do stran, ako zistim či mam snimač naklonu vozidla ok ? ked nastavim svetla manualne, ostanu tak ale neviem povedat ci sa po case vratia na zaklanu polohu alebo nie ... 

 

menil som vybojky ale zacina sa mi lupat ten strieborny povrch, bude treba vymenit len parabolu alebo cele svetlo ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ahojte, mám podobný problém ako kolegovia ale mne svietia moc vysoko. Vedeli by ste mi prosim vás poradiť čo skontrolovať prípadne ako problém vyriešiť? Svetlá sa pri naštartovaní nastavia pohybom hore a dole ale vždy ostanú moc vysoko. A že keď tie snímače nie sú funkčné tak sa to dá do vychodzej polohy a potom svietia tak ako svietia. Kamarát mi hovoril že na na právach sú nejaké snímače a že sú tam nejaké pliešky ktoré hýbu nejakým snímačom, a že to treba opraviť. Preto sa pýtam lebo nemá čas a rád by som to opravil lebo keď idem večer autá ma oblikujú až moc. Ďakujem za vaše rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zdravím, tak tiež by som poprosil o radu ako správne nastaviť xenóny. Automatické natáčanie mi funguje. Treba svetlá nastaviť aj nejakým šróbikom priamo ma svetle? Ide o to že mi ľavé svetlo svieti cca 6m pred auto a nevidím nič. Pri skúmaní toho automatického nastavovania som prisiel na to že to svetlo má dva lúče. Jeden hlavný ktorý sa nemení(ten čo mi svieti 6m pred auto) a druhý ten zdvihne alebo stiahne podľa potreby.

Ďakujem za vaše vzácne rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 rok později...

Ahoj, také mám problém s xenony, levé světlo svítí moc na zem, tudíž toho za tmy moc nevidím... Diag. píše ,,stále přerušený obvod". Snímačema to nebude, druhé světlo se po nastartování seřídí. měl by někdo el. schéma od světla ? Děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...