Přejít na obsah

Nejdou vypnout dálková světla


Jan Pokorný

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny škodováky, mám problém. Nedávno jsem jel a přepnul z potkávacích světel na dálkové. Toto jsem udělal zpět a dálkové světla mi nezhasly a svítí zárověn jak potkávací, tak dálkové světla. Děkuji za radu. Jinak mám Fabii TDI 1,4 51 kw, jen tak pro informaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

problém bude pravdepodobne v páčke..nedávno som to riešil na OI,tam mi pri prepnutí zo stretávacích na diaľkové zhasli svetla úplne...rozobral som páčku,očistil kontakty,prestriekal kontoxom a šlape ďalej...

páčku z Fábie som ešte nerozoberal...možno niekto napíše ďalší ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, nevím teda jaké máš žárovky ve světlech, ale stává se, že u žárovek H4 se propojí vlákna a pak svítí dohromady jak tlumené tak dálkové v jednom světle a v druhém světle třeba jan dálkové (to bývá většinou ta špatná žárovka). Tak i na toto se podívej.

Editováno: , autor: mida
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Potřeboval bych poradit, manželka si koupila FII 2007, když jsem s tím jel v noci, tak jsem zjistil, že nejdou dálková světla (ani světelná houkačka), kontrolka se taky nerozsvítí. Dnes jsem se díval a chyběla tam pojistka. Tak jí tam dám, zapnu světla a hle, dálková světla svítí pořád (proto asi byla vytažená) i když páčku přepnu na tlumený (kontrolka svítí taky). Neměl by někdo radu, kde je chyba? Předem dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Píšeš "manželka si koupila", co takhle reklamace u prodejce, nebo nějakou spoluúčast. Není to tak levná záležitost. http://www.cc-autodily.cz/search/?keyword=7h0953513 a ještě záleží na tom jestli je to s tempomatem, nebo maxidotem.

Opravit by to možná taky šlo. Za pokus by to určitě stálo, se do toho podívat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou to uplně holý páčky, bez PP a tempomatu. O reklamaci jsem taky přemýšlel, ale viděl jsem je na Aukru za 300.- plus něco za předělání, tak jestli nebude rychlejší a klidnější si to nechat předělat. Třeba by to stačilo jen rozdělat a mrknout. Pustil bych se do toho, ale nevím jak sundat airbag, pak už bych to snad zvládnul. Díval jsem se na Vašu, jak mi dával na OII tempomat a nebylo to tak složitý. Ruce levý nemám :-) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já radši odpojím baterku, jistota je jistota. Nerad bych sháněl ještě airbag.

Jinak tisicihran mám koupený, stál jen 54 Kč, což mě mile překvapilo. Byl jsem v Obi a Hornbachu, samozřejmě je neměli, ale ceny přes 100 Kč. Tak jsem skočil do klasickýho starýho železářství a tam měli Tonu za těch 54 Kč. Takže zítra jdu na to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...