Přejít na obsah

Turbo-vzduch


kewinmoss

Doporučené příspěvky

Ahoj všem, mám velký problém. Potřeboval bych poradit od Vás, chytřejších hlav, protože si už nevím rady. Četl jsem zde různé zprávy, ale já mám tento problém: Při sešlápnutí plynu, přesně podle toho jak fouká Turbo, jakoby "fouká vzduch do interiéru", ale žádný vzduch tam nefouká, jen to tak zní, jakoby naplno začal foukat větrák. Motor stratil výkon, čím víc přišlápnu plyn, tím víc "fouká". Předtím nebylo slyšet nic, zničeho nic tohle začalo. Nevím zda je to turbo, soudím podle foukání, protože přseně podle plynu to fouká a fouká to jen když by mělo foukat Turbo. Neřešil už někdo z Vás tento problém? Může to být jen prasklá hadice? Prolézali jsme motor a nic neni znát. Když auto stojí na místě a sešlápnu plyn, nikde nic nefouká, ale jakmile se rozjedu a auto jde do tahu tak fouká. Takže nemám možnost zjistit kde a co. Kontroloval jsem všechny připojené hadice a jsou v pořadku,takže važně nevím,poraďte mi prosím. Děkuji za každou reakci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 4 roky později...

Zdravím, mám přesně stejný problém: kdykoliv je potřeba tah do kopce, tedy turbu, ozve se zvuk "foukání, nebo sypání" někde od pedálů. Má někdo zkušenosti s opravou? Zabrala výměna nebo oprava "pružný člen výfuku"? Chvíli před tím se také rozvítila kontrolka žhavení. Dá se s něčím takovým jet z Madridu do Prahy? Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...