Přejít na obsah

Jak si zaručeně najít auto - Věc pro ty co ještě auto mají


Doporučené příspěvky

Lepší máš obyčejný GPS tracker .. Má ty samé funkce, také posíla sms s hyperlinkem souřadnice i čas, rychlost a když nemá signál GPS, pošle poslední známou polohu a pak posílá souřadnice GSM satelitů přes které by ti měl operátor dohledat polohu (což nebude určitě extra rychlé) Je super. Má baterku jako mobil, montáž nepotřebuje .. Není primárně určen do auta ale zvládá to s přehledem. V sms ukáže i stav baterie. Má spoustu nastavení i možnost monitorování e posílá v určitých intervalech SMS se souřadnicemi .. Nebo když opustí určený prostor posíla sms atd.

 

Montáž je na tobě. Kde ho dáš, tam bude. Anténu nepotřebuje v autě GPS funguje bez chyby. Možnost zapojit na stálo v autě, nebo přes USB nabíjet, popř. 12V taky lze nabíjte. Má 2 baterky v balení i nabíječku. A lze jej koupit i v autokelly .. a má taky voděodolný pytlík na outdoor sporty .. :)

 

Jen doplním, že když zloději budou mít rušičku GPS, GSM tak ti nepomůže ani stovka takových lokátorů.. Ty rušičky stojí dnes už stejně jako lepší lokátor některé možná i míň ..

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Existuje velmi snadné a levné řešení. Schovejte OBD zásuvku, protože vám nebudou mít auto přes co ukrást. Dnes jsou všechny auta ukradeny elektronicky, tzn. auto otevřou bez klíče na dálku z auta, které stojí opodál, jakmile se dálkou odemkne, jdou do něj, připojí počítat do OBD zásuvky a za minutu odjíždí. Speciálně u vozů s tlačítkem s bezklíčkovým startováním. Moc lidí to nedělá, ale je to nejúčinější. Místo OBD diagnostické zásuvky nejlépe dát jinou falešnou. Když zloděj za 3 minuty auto neukradne, odjede a vybere si jiné auto, které ukradne v pohodě. 

 

Samozřejmě GPS lokátory jsou super, ale přeci jen, je lepší řešit obě dvě věci, nejdřív aby auto neukradli. A když ho náhodou ukradnou, tak abyste ho našli. Oboje je potřeba. 

Editováno: , autor: SuperbMike
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

PetrKiller: "Jen doplním, že když zloději budou mít rušičku GPS, GSM tak ti nepomůže ani stovka takových lokátorů". Tak když je vidět úsilí některých přispěvatelů nad zabezpečením vozidla, pak jen doplním, že s trochou kreativního přístupu se samozřejmě dá z velké části vyřešit i tento problém i když to není řešení instantní resp. nemusí vždy zaručit rychlé nalezení celého vozidla. Ale stovka lokátorů je velké množství :) stačilo by jich tak 6, do dveří a různých dalších částí vozu a chytře je nastavit aby se probudily za 3 dny, za týden, za měsíc, a mezitím budou hlavně potichu. Jakmile se ale proberou a přečtou si příkazy... Pokud gang nechce auto v zavřené garáži skladovat měsíc anebo ho ihned rozebrat do šroubku, má docela problém. A celkové náklady při troše bastlení nemusejí přesáhnout 10K... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Různé GPS a GSM lokátory bude mít tak polovina nových aut. Ať už to jsou speciální zařízení pro lokalizování vozidla s cenou od několika stokorun, nebo nějaké elektronické knihy jízd. Zloději s tím počítají a věřím, že ti co to myslí se svojí prací vážně si snadno poradí rušičkou signálu. A signál není ani v kovové garáži, kde si s tím poradí definitivně. Asi to je lepší než nic, ale moc nadějí bych tomu nedával. A moc bych za to neutrácel.

 

Co se týká odjetí po vlastní ose tak já to řeším Construct zámkem řadící páky. Pro běžného zloděje na počkání neřešitelné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Ono s tím rychlým otevřením auta je to jak kdy. Táta se živí jako zámečník, zároveň se dlouhou dobu podílel na vývoji a testování zámků do aut. Někdy i ty nejbezpečnější zámky překoná během minuty, až je pak člověku blbý si říct o zaplacení 😃 A jindy tě ten nejjednodušší zámek vypeče na několik minut. Mně třeba jiný zámečník otevíral předchozího Rapida asi 15 minut a to má zrovna ten jednodušší zámek.

 

Construct je prej náročnější otevřít, dřív se ale dal fyzicky zničit, takže když měl zloděj štěstí a čas, mohl ho zničit a odjet. Ještě jestli v autě navíc nebyl imobilizér...  Někde na Ukrajině byl ale prej až Construct tím, co zloděje zastavilo 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Jsem úplně slepý, ono je to napsáno i v popisu 😄 To je pravda, u O II FL rodičů je zámek Constructu přímo v kůži zeshora vedle řadící páky.

Někdo nějaký tip, kde jsou na montáž Constructu šikovní a zodpovědní? Nebo mám zkrátka využít autorizovaných servisních míst podle stránek Constructu? V Praze se dívám, že je jich jak s..... 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

Kolegovi z firmy se pokusili ukrást pracovní O3 FL, zkusili přehodit ŘJ motoru, ale nekomunikovalo to se zbytkem auta, tak to vzdali, od té doby všichni používáme Construct, firma to nechává montovat - sleva na pojistném,

klíč je zprava na tunelu, na O2 předface co mám doma(bývalá firemní) je klíč v manžetě řadičky shora,

jednou, když jsem ztratil klíč od Constructu u O3 předface, tak jsem zkusil i s kartou od zámku zajet do specializovaného zámkařství - zkusili udělat dva klíče, ale nepovedl se ani jeden, brali to jako výzvu, pomohl mi jenom výrobce.

Editováno: , autor: radek253
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Doporučuji
ZEDERLOCK je trezorový zámek, který se instaluje na tyč řízení. Pro zloděje je to jedno z nejhůře přístupných míst, protože zámek blokuje řídící mechanismus a znemožňuje manipulaci s vozidlem. Konstrukce ze speciální oceli a trezorová vložka chrání zámek proti vniknutí. Jedinečné konstrukční řešení klíče neumožňuje jeho kopírování.

www.zeder.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...